Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Members Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam co polecicie dodac do kuracji loxonem 5% mam lysienie androgenne najprawdopodobniej i narazie nie chce lapac sie za fina sproboje mezoterapi i naturalnych sposobow powtrzymania tego ojciec mial u ustalo w pewnym momencie tyle ze nie zadbal o to ani troche i nie zalezalo mu na tym mam 17 lat . Biore loxon rano wieczor szampon dx2 cos takiego i uzuwam w sumie roznych szamponow . Odrosty po tym loxonie są ale marne kto wie co z tego bedzie. Biore jakis skrzyp amibo Tradyferon Fol zeby podwyzszyc troszke zelazo bo mialem niby w normie ale jednak zamalo troche.Co polecacie dorzucic ? Planuje przeszczep u Bisingi za 2 lata moze wczesniej jak pojade do Norwegi troszke na to zarobic i nie chce sie truc finem jak narazie. Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 i cos naturalnego co pozwala obnizyc poziom DHT Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
fighter Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 Masz 17 lat i planujesz przeszczep za dwa lata? Musisz się trochę uspokoić, tak pochopnej decyzji możesz potem bardzo żałować, a widzę w Twoim poście desperacje. Sam mam dopiero 20 lat i zacząłem mniej więcej w Twoim wieku łysieć i wiem jak to jest na początku,jednak posłuchaj bardziej doświadczonych i się uspokój Przeszczep przed 25 rokiem życia w ogóle sobie wybij z głowy. Walczenie środkami naturalnymi również- to po prostu strata czasu i pieniędzy.Jeśli chcesz walczyć to albo postawisz na fina (ale w wieku 17 lat to wykluczone) albo na środki eksperymentalne (droższe, ale skoro miałbyś kasę na przeszczep to warto spróbować).Jeśli dobrze dobierzesz kurację i będziesz stosował regularnie w dobrych dawkach to spokojnie powinieneś zatrzymać aktualny stan na parę lat. Ja polecam Ci zestaw z mojego podpisu + ew. minox skoro już go stosujesz.To tyle ode mnie. Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 ew ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 zaduzo problemow na raz i z kobieta i z wlosami nic tylko isc sie zabic odrazu . Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 tego co tam masz nie dostanie nigdzie poza forum ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 fighter gdzie znajde jakies twoje fotki ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members cheshire Napisano 1 Sierpnia 2013 Members Napisano 1 Sierpnia 2013 szampon dx2 cos takiego i uzuwam w sumie roznych szamponow .Weź to wyrzuć... Oszuści nie mają żadnych skrupułów i tyle. Kup sobie szampon z keto (np. nizoral) lub disiarczkiem selenu (selsun blue), bo to ma działanie przeciwzapalne a nawet lekkie antyandrogenne. Do tego jakiś "dla dzieci" albo "szamański" (pokrzywa/skrzyp/czarna rzepa) – nie żeby to miało coś dać, chodzi o to, żeby skóra się za szybko nie przyzwyczaiła do składników aktywnych. i nie chce sie truc finem jak narazie. Słusznie, duże ryzyko w takim wieku.zaduzo problemow na raz i z kobieta i z wlosami nic tylko isc sie zabic odrazu .Z tym zabijaniem lepiej poczekaj, parę ciekawych terapii eksperymentalnych rusza na tym oto forum xD Jest też cień szansy na to, że w ciągu kilku(nastu) lat HST pójdzie do przodu i będziemy mniej ograniczeni donorem. Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 1 Sierpnia 2013 z donorem jakie to są granice na czym to polega ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members cheshire Napisano 1 Sierpnia 2013 Members Napisano 1 Sierpnia 2013 z donorem jakie to są granice na czym to polega ?Dokładnie to ja Ci nie powiem "jakie są granice", zresztą to kwestia dość indywidualna - u jednych możesz przeszczepić więcej, u innych mniej.W każdym razie jak wylądujesz na NW7 to obszaru dawczego Ci nie wystarczy na pokrycie tego obszaru i jesteś w... lesie. Wtedy teoretycznie można się ratować BHT, ale to już nie to samo...Dlatego przeszczep w Twoim wieku to głupi pomysł – wykorzystasz donor teraz, a jeśli nie uda Ci się zatrzymać łysienia, to potem będzie tragedia. W skrajnym przypadku możesz mieć NW7 z przeszczepionymi włosami na przód (linia, zakola), co nawet trudno jest mi sobie wyobrazić.Też, pierwsze, co mi przyszło do głowy, to przeszczep, ale na szczęście nie miałem kasy, a po paru tygodniach ochłonąłem... Może kiedyś - jak ktoś odważny sprawdzi, czy multiplikacja faktycznie działa w jakimkolwiek stopniu. Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2013 rozumiem rozumiem to narazie skupilbym sie na utrzymaniu tego co mam ewentualnie przydalbyby sie jakies odrosty . Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2013 czyli panowie co sobie zapodac ? dlugo cwiczylem na silce i przestalem wzialem sie za boks , moze ten caly testosteron nie ma sie gdzie pakowac to poszedl we wlosy skurczybyk ? mozliwe takie cos ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2013 czy finasteryd dziala tak samo negatywnie na wątrobe itp jak np sterydy ktore sa na silowni omka metanabole deki itp ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2013 piszcie jak bedziecie trzeba zaczac dzialac Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members marekl91 Napisano 3 Sierpnia 2013 Members Napisano 3 Sierpnia 2013 przede wszystkim to wyluuuzuj jeszcze wszystko może być ok z włosami a najgorzej to myśleć tylko o tym, to wcale nie pomoże włosom a tylko marnujesze sobie fajne młode lata. Co do kuracji to w Twoim wieku potrzebujesz czegoś bezpiecznego, także kuracja jaką poleca Ci fighter +minox będzie najlepsza. Poczytaj sobie poradnik liona, powinien Ci sporo wyjaśnić viewtopic.php?f=4&t=31 . No i przede wszystkim głowa do góry,z odpowiednią kuracją i dobrym podejściem może być jeszcze naprawdę dobrze, grunt to spokój Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 emu oil i retin-a zel gdzie dostane ? gdzie przekminie ru bo jak przyjdzie do domu poczta to matka bedzie mowic ze biore niewiadomo co i niewiadomo skad i czekaj az Pani dermatolog co powie a wlosow coraz mniej.Jestem z Kielc i jakie koszta by wyszly za to wszystko . Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members user01 Napisano 3 Sierpnia 2013 Members Napisano 3 Sierpnia 2013 emu oil i retin-a zel gdzie dostane ? gdzie przekminie ru bo jak przyjdzie do domu poczta to matka bedzie mowic ze biore niewiadomo co i niewiadomo skad i czekaj az Pani dermatolog co powie a wlosow coraz mniej.Jestem z Kielc i jakie koszta by wyszly za to wszystko . A do jakiego dermatologa w ck chodzisz/masz zamiar iść? Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 chodzę do Malgorzaty Grabowskiej-Olejarczyk na Żeromskiego naprzeciwko sądu Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 kazała zostac przy loxonie do konca wrzesnia a pozniej mezoterapie zaproponowala Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 Loxon napewno pomogl bo wlosow nie wypada tyle co wczesniej bo na początku byla masakra. i cos tam odrasta ale nie podniecam sie tym jakos zbytnio bo juz slyszalem jakie te odrosty są silne ... Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members marekl91 Napisano 3 Sierpnia 2013 Members Napisano 3 Sierpnia 2013 Ru jest zamawiane z laboratorium w chinach, koszt kuracji to jakieś 450zł na 3 miesiące, drogo ale nic lepszego i bezpieczniejszego dla osoby w Twoim wieku nie ma. Emu oil możesz bez problemu kupić w necie, co do retinu to cięzko go dostać. Natomiast na teraz dobrym wyjściem byłoby kupienie saba gelu z retinem, nie musiałbyś stosować już wtedy emu. Cytuj
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 na kiedy by mozna zamowic RU ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members razorpolska1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Members Napisano 3 Sierpnia 2013 saba gel nie dostane nigdzie indziej jak przez zamowienie tutaj ? Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members marekl91 Napisano 3 Sierpnia 2013 Members Napisano 3 Sierpnia 2013 saba gel jest robiona tylko na forum, więc nigdzie indziej nie dostaniesz. Na spokojnie poczytaj sobie wątek: viewtopic.php?f=22&t=342 Co do ru to troche za późno się ogarnąłeś, bo jakoś teraz poszło już zamówienie, a cięzko powiedzieć kiedy będzie następne :0 Ale skoro mówisz, że teraz nie leci już tak dużo włosów to może spróbuj na samym saba gelu na bazie hydro i będziesz obserwować przez jakiś czas dopóki nie będzie nowego zamówienia na ru. Cytuj
Members user01 Napisano 3 Sierpnia 2013 Members Napisano 3 Sierpnia 2013 też do niej chodziłem pół roku i niestety nie było efektu, oczywiście loxon 5% i mezoterapia (ale tej nie wykonywałem, bo szkoda pieniędzy, gdyż nie ma żadnych efektów po mezoterapii, a jeden zabieg chyba 200 czy 250zł, trzeba wykonać ok. 6-10 więc wolałbym taką kasę wydać na coś innego).a jakiś szampon Ci przepisała do mycia głowy albo zaleciła jakąś szczególną pielęgnację skóry głowy? Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Rekomendowane odpowiedzi