Members Fiedel Napisano 8 Sierpnia 2013 Members Napisano 8 Sierpnia 2013 Jakiś czas temu natknąłem się na to: http://meskimbyc.pl/zdrowie-uroda/1222- ... -w-70.html. Artykuł mnie zachęcił i kupiłem specyfik (zamówiłem przez internet). Powiem wam, że rzeczywiście działa. Na pewno kupię kolejny. Cytuj
Members hariel1441 Napisano 8 Sierpnia 2013 Members Napisano 8 Sierpnia 2013 może jakieś zdjęcia z przed i po ? i jaki wogóle skład jest? Cytuj
Members hariel1441 Napisano 8 Sierpnia 2013 Members Napisano 8 Sierpnia 2013 tak pozatym to świetna reklama:D Cytuj
Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Powiem wam, że rzeczywiście działa. Na pewno kupię kolejny. Super, nareszcie koniec z łysieniem. Ufff, co za ulga. A teraz prosimy zdjęcia kilkunastu osób przed i po. W wysokiej rozdzielczości z fleszem. Cytuj
Members robson15 Napisano 8 Sierpnia 2013 Members Napisano 8 Sierpnia 2013 zamknijcie ten ten temat z reklamą,jeszcze ktoś to kupi Cytuj
Members cheshire Napisano 8 Sierpnia 2013 Members Napisano 8 Sierpnia 2013 Jedno pytanie do autora wątku: dlaczego uważasz, że na forum siedzi banda idiotów?Screenshot, or it didn't happen, jak mawiają na 4chanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi