Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Ja byłem, dzień przed tą konsultacją dostałem pdf-a na maila z ofertą ( terminy kwiecień i maj), a po konsultacji dostałem terminy na Whatsappa od Dominiki, wystarczyło zagadać to też byś pewnie dostał.

• Members
Napisano

Cześć jestem tu nowy i niechce zakładać podobnego tematu. Również czuje się przytłoczony ilością klinik. Co sądzicie o Serkan Aygin? Mocno promowany i chyba ok?
Myślałem jeszcze o Clinicanie (dr. Soner Telidede).
Na końcu myślałem o Jack Hair - ale kilka postów na tym forum mnie chyba zniechęciło

• Members
Napisano
17 minut temu, Superlocrian napisał:

Co sądzicie o Serkan Aygin? Mocno promowany i chyba ok?
Myślałem jeszcze o Clinicanie (dr. Soner Telidede).
Na końcu myślałem o Jack Hair - ale kilka postów na tym forum mnie chyba zniechęciło

Każda z nich to rosyjska ruletka.

Albo nie - totolotek.

Możesz za cenę losu (3k OJRO) zgarną dużą pule (fajny efekt, nie za bardzo rozniacy sie od topowych klinik).

jednak istnieje także druga strona medalu ...

Your life, your choice ;)

• Members
Napisano
21 godzin temu, harrybobo napisał:

Każda z nich to rosyjska ruletka.

Albo nie - totolotek.

Możesz za cenę losu (3k OJRO) zgarną dużą pule (fajny efekt, nie za bardzo rozniacy sie od topowych klinik).

jednak istnieje także druga strona medalu ...

Your life, your choice ;)

Które to topowe kliniku? Wczesniej wymieniana aestepool? Bo cenowo podobnie? 

• Members
Napisano

Spójrz sobie na forum reddit hairtransplants. Ludzie codziennie wrzucają po kilkanaście do kilkudziesięciu postów ze zdjęciami z zabiegów z miejsc z całego świata. Możesz sobie rozszerzyć poszukiwania o większą ilość miejsc niż tutaj na forum. Możesz też przecież zaglądnąć na forum - https://www.hairrestorationnetwork.com i ocenić prace i efekty z różnych miejsc.

Nie oszukujmy się, bogatym narodem nie jesteśmy wiec wydanie sporej ilości kasy na przeszczep włosów bez patrzenia na portfel może sobie tutaj pozwolić niewielu z nas. Większość i tak wybierze sprawdzone miejsce w Turcji. Wydaje mi się że te zabiegi już po prostu są tak często wykonywane że jest coraz mniej pomyłek i nieudanych przeszczepów - choć mogę się mylić. To na co zwracają uwagę na zagranicznych forach to na pewno trzeba unikać klinik gdzie dużo ludzi obsługują danego dnia, unikać klinik które gwarantują ci skuteczny przeszczep, które dadzą ci certyfikat i inne scamowe tego typu akcje.

BTW: Na reddit jest bardzo popularna klinika z Bangkoku - absoultehairclinic ale ceny wydają mi się podobne do tych z BHR,