Members czub3k Napisano 9 Kwietnia Autor Members Napisano 9 Kwietnia Cześć! Minęło 5 miesięcy od zabiegu. Włosy zaczynają rosnąć, linia zaczyna wyglądać już zacnie, korona wolniej się zagęszcza, ale to spodziewane zachowanie. Donor wygląda bardzo dobrze. Jestem zadowolony, czekam na więcej włosów :))) 1 Cytuj
Members Rafal77 Napisano 9 Kwietnia Members Napisano 9 Kwietnia Czekałem na Twoją relacje bo mamy identyczną sytuacjie. U mnie na koronę poszło 2tys I na zakola 1tys. Doboegają 3msc. Zakola ruszyły korona ...jak na razie bez szału ale coś tam "kiełkuje" Cytuj
Members czub3k Napisano 9 Kwietnia Autor Members Napisano 9 Kwietnia Będzie dobrze! Za 2 miesiące będziesz miał już niezłą linię. Cytuj
Members Rafal77 Napisano 9 Kwietnia Members Napisano 9 Kwietnia A powiedz mi wróciłeś do mikrowłókien na koronę? Cytuj
Members czub3k Napisano 9 Kwietnia Autor Members Napisano 9 Kwietnia Tylko w momencie, gdy widzę się z ludźmi, którzy nie wiedzą o zabiegu. A jest ich sporo. Generalnie dużo łatwiej przykrywa się teraz włosy, dużo mniej włókien potrzeba. Staram się nie używać lakieru, aby jednak nie blokować dostawy tlenu Cytuj
Members Rafal77 Napisano 9 Kwietnia Members Napisano 9 Kwietnia Rozumiem. Robię dokładnie tak samo Cytuj
Members czub3k Napisano 9 Kwietnia Autor Members Napisano 9 Kwietnia Masz gdzieś swoją relację? Zdjęcia? Cytuj
Members Rafal77 Napisano 10 Kwietnia Members Napisano 10 Kwietnia Nie. Nie ale podeślę Ci fotki na priv za kilka godzin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi