Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam. Dostalem dzis na skrzynke ciekawa oferte z Groupona: Pakiet zabiegów (stymulacja laserem LED Hair, masaż głowy głowicą stymulującą, ampułka przyśpieszająca wzrost włosów) x5 za 150zł.

Zapewne wiekszosc z Was ma pojecie o czym mowa. Moje pytanie jest wiec takie: Warto? Rzeczywiscie to pomaga? Mam 24 lata i powoli wlosy zaczynaja leciec (zakola) ale nie na tyle zeby stosowac drogie specyfiki.

Napisano

Nie słyszałem jeszcze żeby komuś to pomogło, choć było o tym głośno na forach parę lat temu (te słynne HairMax LaserComb'y).

Dr. Feller (znany amerykański chirurg) stwierdził wręcz, że światło lasera ulega rozproszeniu w kontakcie ze skórą i nie może działać bezpośrednio na mieszki włosowe wgłąb niej.

Był też kiedyś program w amerykańskiej TV i jakoś nie było telefonów od ludzi z efektami (dzwonili tylko coś zapytać, paru ludzi), co również nie świadczy dobrze o laserze.

Gdyby to działało, to biorąc pod uwagę pieniądze jakie wydajemy, niejeden z nas miałby LaserComb'a w szafce już dawno, a zabiegi laserowe byłyby szeroko omawiane.

Ale jest jak jest i o efektach wśród forumowiczy ni widy ni słychu.

• 2 months later...