Members d_bb Napisano 17 Marca Members Napisano 17 Marca Cześć, Od kilku lat łykam duta 0,5mg (Adadut). Włosy się dogęściły, ładnie podtrzymuje to co wyhodowałem. Jednak cykl tych uratowanych włosów jest bardzo krótki - rosną w większości max 1 cm w związku z tym cały czas szukam jakiś innych sposobów. Od 7.2024 dołożyłem wcierkę fina (Essengen-F). W 12.2024 przerwałem bo efektów brak (brak zmian). I teraz najważniejsze... mniej więcej od 1.2025 zauważyłem większe wypadanie włosów a największa różnica była pomiędzy 2.2025 a 3.2025 - aktualnie wszystko co przez kilka lat hodowałem - wyleciało. I tu pytanie czy możliwe że wcierka finasteryd przejęła funkcję tabletek duta (pomimo ciągłego łykania duta) i dlatego wszystko wypadło po odstawieniu? Niestety w tym czasie też działy się inne rzeczy dlatego szukam odpowiedzi co spowodowało tę tragedię np: - od 12.2024 zacząłem stosować wcierkę momecutan + bimifree - chyba że to ta wcierka tak spaprała sytuacje? - od 2.2025 większy wysiłek fizyczny - od 2.2025 często w kasku narciarskim (przepocenie skóry głowy, przegrzanie?) Cały czas od kilku lat stosuję: - Dut 0,5mg (Adadut) - kapsułki - Minoxidil recepturowy - kapsułki Co myślicie o tym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi