Members lazy Napisano 4 Stycznia 2014 Members Napisano 4 Stycznia 2014 Witam wszystkich, mam 19 lat i wg. mnie dość spore zakola, zacząłem zwracać na nie uwagę jakieś 3-4 lata temu, od tamtego czasu nie pogłębiły się, włosy jakoś specjalnie się nie sypią. Dodam, że nie pamiętam żebym kiedykolwiek miał prostą linie czoła, na zdjęciach cięzko zobaczyć bo nosiłem grzywkę. Stąd moje pytanie - czy to w ogóle możliwe, że mam zakola od dziecka? Jak kogoś to ciekawi, to mogę dodać fotki Cytuj
Members Luksok Napisano 27 Stycznia 2014 Members Napisano 27 Stycznia 2014 Może to tzw mature hairline? Cytuj
Gość Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Możliwe, ja tak miałem. Widać było na zdjęciu klasowym z 1996 roku, gdzie byłem zgolony na krótko.Miałem wówczas 15 lat, a mimo to spore zakola i wysokie czoło.Jedynie chirurg może ci pomóc, jeśli masz naturalnie wysoką linię włosów . PS. Mają tak też niektóre kobiety, mimo, iż nie łysieją. I część z nich poprawia to chirurgiczne dla estetyki. Wysłane z LG-E986 przy użyciu Tapatalka Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 28 Stycznia 2014 Napisano 28 Stycznia 2014 Wrzuc zdjecia to sporo pomaga innym uzytkownikom spojrzec realnie na sprawe jak wyglada itd... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Nowy12 Napisano 28 Stycznia 2014 Members Napisano 28 Stycznia 2014 Również posiadam wysokie czoło oraz zakola od urodzenia, co więcej moja siostra, również posiada coś w rodzaju zakoli(ma dużo mniej włosów) tyle, że ma mniejsze czoło i nie jest to tak widoczne jak w moim przypadku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi