Members XPAND Napisano 24 Kwietnia Members Napisano 24 Kwietnia Witam, Chciałem podzielić się wrażeniami z przeszczepu wykonanego niecałe 2 tygodnie temu w Aestepool Clinic u dr Ahmeda Altana. Może ułatwi to komuś podjęcie decyzji lub będzie miał porównanie efektów. Researchu przy wyborze kliniki dokonałem głownie przez recenzje forumowiczów w tym wątku i własnej oceny. Do sedna- rezerwacja zrobiona w styczniu na termin wrześniowy ale w międzyczasie dostałem telefon, że zwolniło się miejsce w kwietniu więc się zdecydowałem na szybszy termin- cena zabiegu była wtedy jeszcze 2990 eur. Wylot z KRK bezpośrednio do Stambułu. Jeszcze na lotnisku operatorka z PL Dominika wysłała mi na grupie whatsapp informację, że wybiera się równeiż tym samym samolotem inny pacjent i po wymianie numerów zapoznanie na lotnisku. Od razu było raźniej we dwójkę. Na lotnisku w Stambule wszystko wyjasnione na filmiku jak dotrzeć do kierowcy, który odebrał nas i zabrał do hotelu, który spełnia oczekiwania. Pokój w hotelu jest na prawdę duży i czysty, chyba współpracują z klinikami HT, bo po hotelu chodziło jeszcze kilka innych osób z opatrunkami. W dniu zabiegu zostaliśmy zawiezieni do kliniki- podróż około 20min. W trakcie zabiegu cały czas była obecna Dominika i upewniała się czy wszystko ok. Doktor sympatyczny, osobiście otwierał kanały, a resztę pracy wykonywały 2 techniczki- również sympatyczne i sprawnie im wszystko szło. Po wszytskim odwiezienie do pokoju hotelowego. Sam zabieg nie był bolesny jednak to na co nie byłem przygotowany to dosyć duży dyskomfort przy podawaniu znieczulenia (uczucie rozpierania i "oddzielania czaszki od skóry") i po tym jak znieczulenie puściło w hotelowym pokoju strasznie pulsowanie całej głowy ale wziąłem tabletkę przeciwbólową, którą odstałem wśród innych lekarstw po zabiegu i po godzinie wszystko już było ok. Powrót po myciu głowy w klinice, 9h spędzonych na lotnisku, bo odwieźli mnie z rana, ponieważ drugi pacjent miał tak samolot, a ja musiałem czekać do 18 to chyba jedyne co mi się nie podobało. Teraz pora na dokumentację zdjęciową. Po 3 zdjęcia- przed zabiegiem, w trakcie 5 dni po i 10 dni po. W razie pytań będę odpowiadał w wątku. Cytuj
Members panpawel Napisano 24 Kwietnia Members Napisano 24 Kwietnia Już widać że wyszło elegancko. Efekt będzie wow. Miałem podobnie do Ciebie tylko bez korony Cytuj
Members XPAND Napisano 13 Sierpnia Autor Members Napisano 13 Sierpnia Witam, Przesyłam aktualny stan rzeczy na głowie po niemal równo 4 miesiącach. Mam wrażenie, że z lewej strony do tej pory wyrosło więcej włosów ale to może chwilowe i jeszcze się wyrówna. Przesyła co miesiąc zdjęcia do kliniki i mówią, że wszystko jest ok. Pozostaje im wierzyć 😜 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi