Members Luksok Napisano 30 Stycznia 2014 Members Napisano 30 Stycznia 2014 Witam Panowie jak wiemy w przypadku łysienia musimy działać wielokierunkowo.Otóż chciałbym rozwinąć temat dot.hortensji ogrodowej która,w pewnym stopniu zwalcza stan zapalny(tgf beta)i tu moje pytanie głównie do zioma1990 otóż jaki czas temu pisałeś o użyciu hortensji do eksperymentu ale nie wiem w jaki sposób chciałem ją połączyć z innymi składnikami?bądź jeśli chcę użyć ją oddzielnie to w jakim pojeździe. Dziękuję Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Lutego 2014 Members Napisano 1 Lutego 2014 a w ogóle masz do niej dostęp? Bo ekstrakt jest praktycznie nieosiągalny. Działa na tgf-beta2, ciężko stwierdzić w jakim stopniu działa bo nikt tego nie stosuje od dlugiego czasu, a nawet wcześniej były tylko jednostki które próbowały, ale nie ma żadnych konkretów oprócz jednego badania japonskiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi