Members matekkk Napisano 20 Maja 2012 Members Napisano 20 Maja 2012 Temat był już poruszany na starym forum, a także jest tego pełno w necie, ale nadal nie mogę znaleźć bardziej szczegółowych informacji na ten temat. Z jednej strony krąży obiegowa opinia, ze zarostu na twarzy nie da się zagęścić. Jednak czytałem gdzieś że za zarost odpowiedzialna jest 5-AR typu I ( więc w domyśle manipulacja tym enzymem mogłaby wpływać na zarost). Jeśli ma ktoś jakiekolwiek informacje na ten temat, bardzo proszę o podzielenie się tym na forum. Pozdrawiam Cytuj
Members eryk Napisano 21 Maja 2012 Members Napisano 21 Maja 2012 No właśnie. Jak to jest, że ja łysieje, a zarost mam mega lipny, prawię że zerowy? Cytuj
Members cyfrowywafelmistrz Napisano 22 Maja 2012 Members Napisano 22 Maja 2012 Dokladnie, jesli macie pociagla twarz, duzy nos, duze uszy, lysiejecie i dodatkowo slaby zarost to jest lipa na maxa Wlos to podstawa! Cytuj
Members MaxxxMaxxx Napisano 24 Czerwca 2012 Members Napisano 24 Czerwca 2012 No właśnie. Jak to jest, że ja łysieje, a zarost mam mega lipny, prawię że zerowy? ja mam pełno włosów na klacie, brzuchu. no, na maksa. a na twarzy tak średnio zarastam. nie jest może tragicznie słaby zarost, ale na brodę taliba nie mam co liczyć. i dobrze, bo po co broda? Cytuj
Members bejker Napisano 19 Lipca 2012 Members Napisano 19 Lipca 2012 W sumie chciałem ten sam wątek poruszyć, bo praktycznie nie mam zarostu na twarzy, po bokach zero, jedynie wąsy plus lekka broda, klata zero - ani jednego włosa, na brzuchu może 10 na krzyż.W sumie odwrotnie do taty i w tym upatruję nadzieję że nie pogrążę się jak on w NW7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi