Members matekkk Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 Hej Poszukuję ludzi, którzy stosują dłuższy czas finasteryd i badali przez ten czas wątrobę. Jakie mieliście wyniki? U mnie wyszła podwyższona bilirubina ponad dwukrotnie i szukam przyczyny. Cytuj
Members tom555 Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 Ja stosowałem fina ponad rok i bilirubina była w normie więc wątpię żeby to była przyczyna, ale wiadomo każdy organizm reaguje inaczej Cytuj
Members kulu Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 Bierzesz coś osłonowo? Zażywasz inne leki? Cytuj
Members tom555 Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 nie bralem z finem tylko jakieś witaminki Cytuj
Members kulu Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 Powinienes zacząć brać coś osłonowo np. Heparagen lub Essentiale Forte, robić okresowo badania krwi i obserwować wyniki, a najlepiej...to do lekarza. Cytuj
Members tom555 Napisano 14 Marca 2014 Members Napisano 14 Marca 2014 Ale już ponad dwa lata nie biorę fina.Miesiąc temu miałem robione badania krwi i wszystko było w normie. Pisałem że kiedyś brałem i też miałem robione badania i nie miałem podwyższonej bilirubiny Cytuj
Members matekkk Napisano 16 Marca 2014 Autor Members Napisano 16 Marca 2014 U mnie sytuacja jest bardziej skomplikowana, bo miałem podwyższoną bilirubinę jeszcze przed braniem fina( 2010), potem sie troszke obnizyła ale nadal powyżej normy, a teraz wróciła do stanu z roku 2010, więc fin nie jest tu głównym podejrzanym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi