Members Gucio Napisano 23 Kwietnia 2014 Members Napisano 23 Kwietnia 2014 Dermaheal versus Haircare- co lepsze? Gdzie w Polsce można kupić Dermaheal hl do mezoterapii? Cytuj
Members kony04 Napisano 23 Kwietnia 2014 Members Napisano 23 Kwietnia 2014 Mozna, jest na allegro 159zl za ampulke Cytuj
Members Gucio Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Members Napisano 23 Kwietnia 2014 Dziękuję ale odrobine mnie niepokoi zakup od osob prywatnych. Niektore sklepy internetowe nie wymagją numeru prawa wykonywania zawodu, niestety nie ma w nich tego preparatu jest tylko Haircare. Gdzie w Usa wysyłają do Polski? Cytuj
Members majette Napisano 14 Maja 2014 Members Napisano 14 Maja 2014 nie opłaca sie absolutnie za tyle kasy , kuracja musi byc ciagla ,2x tyg iniekcje zeby byly efekty odrostu,były ampułki BCN 5szt za 152 zł niestety nie ma ich juz w obiegu ,obecnie najciekawsze pod wzgledem składu są hiszpańskie ,tutaj link dla informacji:http://cosmed24.pl/product_info.php?products_id=505dermaheal to drozyzna ,efektów zbytnio nie zauważyłem lepszych niz po bcn,cena kosmos Cytuj moja kuracja: mezoterapia igłowa 1x tyg
Members qqq Napisano 15 Marca 2015 Members Napisano 15 Marca 2015 może ma ktoś nowsze doświadczenia z mezoterapią polecacie? co myślicie o mezo dermaheal HL, lub mezo z minoxidilem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi