Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderators
Napisano

Cześć,

Po półtorej miesiąca musiałem przestać brać Proscar, ponieważ odczuwalnie słabszą miałem erekcję, zauważalnie mniej spermy oraz nabieranie tkanki tłuszczowej.

Natomiast nie chciałbym się poddać i czy są może środki, które jeszcze jakoś dają szansę? Przeczytałem, że jest RU i jest Saba Gel. A no właśnie. Do czego zmierzam.

Za każdym razem jak podrapię sobie głowę to wyciągnę coś pod paznokciem. Jakby łupież. Włosy strasznie mi się przetłuszczają i doszukuję się tutaj powodu przyspieszonego łysienia i bardzo słabej kondycji włosów.

Czym jest ten Saba Gel? Przede wszystkim:

1. Jak się go stosuje?

2. Trzeba brać go całe życie codziennie?

3. Jaki jest tego koszt i i czy już można kupić go od tak w Poslce?

4. Jakie są plusy i minusy tego Saba Gel?

Ru (bloker):

1. Jak rozumiem to jest wcierka?

2. Jak ją stosować?

3. Jak działa w porównaniu do Proscar?

4. Ma skutki uboczne?

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Moderators
Napisano

Tak. Ale przebić się przez wątek idący w dziesiątki stron to jest problem. A nie widzę takiego tematu by jasno i klarownie wytłumaczył ktoś co to ten RU.

I saba gel. W sensie jest u góry podpięty tematy, i są wymienione składniki, ale co dokładnie i jak to już też nie ma.

Pomoże ktoś?

Kuracja:

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Members
Napisano

Mam identyczny problem z tym niby łupieżem i za nic nie moge sie tego pozbyć. Najbardziej to jest widocznie jak skóra głowy po umyciu jest jeszcze mokra, to ten łupież jest taki jakby zmiękczony i przejade wtedy szpatułką po skórze to jest cała w tym "osadzie" ze skóry. Podobno jest to łzs, stosowałem już wiekszosc szamponów przeciwłupieżowych ale nic nie pomaga. Próbowałes czymś to leczyć?

• Moderators
Napisano

Nie. Nie zdawałem sobie sprawy z tego i nigdy nie skojarzyłem, że może tutaj leży problem.

Także co mi po finach i inncyh jeśli mam cały czas coś we włosach. A nawet stosowanie ru czy sabagel chyba wpada w konflikt jeśli ma się łupież? (A nie... to może z minoxem się kłóci, żeby stosować, bo występuje pieczenie?)

Kuracja: