Members pzdr Napisano 11 Lipca Members Napisano 11 Lipca Hej, spotkałem się ostatnio z kliniką Skyclinic, patrząc na efekty na socialmediach wyglądają obiecująco, co sądzicie? Cytuj
Members qwert12 Napisano 11 Lipca Members Napisano 11 Lipca (edytowane) Ja robiłem w styczniu we Wrocławiu. Ogólnie mega mieszane uczucia. Z dwojga złego jestem zadowolony, bo chociaż jest odrost. Niestety nie obniżyli linii, która miała zostać obniżona wg tego co było ustalone na konsultacji. Problemem jest to, że konsultacja jest z trycholog, a nie lekarzem, który wykonuje zabieg, a każdy z nich na swoją teorie. Z perspektywy czasu i opinii mogę stwierdzić, że chyba miałem szczęście i trafiłem na ogarniętą panią doktor, która robiła zabieg, bo jest zrobiony czysto, estetycznie i póki co odrasta. Szkoda mi tylko tej linii. Prowadzę swój wątek, możesz przejrzeć posty. Ps. Nie lubię takich zdjęć jak wyżej, że po nagle zaczesują, niech pokażą na prosto jak to wygląda. Edytowane 11 Lipca przez qwert12 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi