Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam. Jako, że zacząłem czytać na forum, że medikemos nie zaliczył się niestety do prestiżowej kliniki i są z nimi jakieś problemy (choć ceny mają jak w BHR), postanowiłem poszukać kliniki, która za w miarę przystępną cenę wykona mi niewielki zabieg kosmetyczny. Mianowicie mam zakola i trochę przerzedzone włosy na przodzie. Chciałbym zakola zmniejszyć tylko o ok 40-50% i dogęścić lekko przód. Myślę, że całość nie powinna przekraczać 1000-1200 graftów. Nie chcę super gęstości, bo mam takie naturalne rzadkie. Zobaczyłem cenę w GETFUE. Za 2500E 1000gratfów metodą FUE? No dla mnie to propozycja idealna. Tylko interesuje mnie pewien fakt. A mianowicie: Czy warto tam się udać? Zaznaczam, nie chcę super gęstości, wystarczy żeby prześwitów nie było - ale grzywy lwa nie planuję

Czytałem na foruach kilka wątków o GETFUE. Nie którzy robili tam bardzo duże przeszczepy pow<3000gratfs i efekty widzę, dobre. Z racji tego, że chcę tylko zakola o połowę zmniejszyć, bardzo poważnie myślę o zabiegu u nich jeszcze w tym roku. Proszę o opinię Drodzy forumowicze. Pozdrawiam

• Members
Napisano (edytowane)

A nie myślałeś może nad Demirsoyem?? Na internecie można znaleźć o wiele więcej pozytywnych relacji, niż od GF. No i można zrobić 1000 grafów, płacąc normalnie 1000 euro. W GF płacisz od razu jak za określoną ilosć grafów, czy coś w tym stylu, niezależnie czy chcesz mniejszą ilość.

Edytowane przez Gość
  • Members
Napisano

Teoretycznie interesuje mnie każda propozycja, która nie ma bandyckich cen za 1000 graftów, ale żeby efekty udokumentowane były. Wiadomo, że testerem nie chcę być i do rzeźników też mi nie prędko

• Members
Napisano

prohair ma fajne wyniki ale nie zaglebialem sie w temacie i nie wiem ile mieli porazek i czy takowe mieli. Jeden byly pacjet poprawial "super zabieg" Lupaznuli wlasnie u Mwamby i wynik byl naprawde niezly. Wystarczy wpisac w google

• Members
Napisano

a myślałeś o Korayu z Turcji, 2,5E za graf, nie znalazłem osoby która by źle pisała na jego temat. Była jedna osoba z Polski. Plusy to odbiór z lotniska i hotel w cenie w klinice. Minusy to brak polskiego przedstawiciela. Zobacz sporo ma udokumentowanych zabiegów