Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

doktor z medmix uczył się u Jerzego Kolasińskiego, jednego z najgorszych lekarzy od HT w Polsce. Ja bym się nie odważył nawet pójść na konsultacje do niego.

Zobacz wątek majette o doktorze Pradeckim, który zajmuje pierwsze miejsce na równi z Kolasem najgorszych lekarzy od HT na świecie.A to opinia na jego temat:

Poszkodowani Prandecki10 kwietnia 2013 17:31

Wszystkie osoby okaleczone i poszkodowane przez "doktora" Juliusz Prandecki

na skutek wykonania nieudanego przeszczepu włosów metodą STRIP w warunkach

chałupniczych (mieszkanie na ul. Hoża) proszone są o kontakt pod adres poszkodowani.prandecki@gmail.com

Zgłosiły się już dziesiątki osób z Warszawy po nieudanej transplantacji włosów u doktora Juliusz Prandecki

UWAGA Juliusz Prandecki nie jest i nigdy nie był chirurgiem i nadal wykonuje przeszczep włosów!!

Trwałe i widoczne blizny pooperacyjne na głowie, okaleczenia, wielotygodniowe bolesne gojenie się głowy, nieprzyjęte przeszczepy,

uszkodzenie wcześniej zdrowych nerwów włosowych i nagłe łysinie po zabiegu to tylko niektóre opinie które otrzymujemy.

ZOSTAŁEŚ OSZUKANY I POSZKODANY PISZ!! poszkodowani.prandecki@gmail.com

• Members
Napisano

ale to o o Prandeckim to sprawdzone informacje? są też dobre opinie już sam nie wiem komu wierzyć te posty o nim są z 2013 roku czy aż tyle osób jest poszkodowanych? ludzie pomocy;/

• Members
Napisano

Czy Ty naprawdę jesteś , aż tak zdesperowany ?

Masz listę sprawdzonych i dobrych klinik ( temat podwieszony wyżej ) i tego się trzymaj . Zbieraj kasę i uderzaj na zachód na zabieg .

• Members
Napisano

Najtansza klinika w ktorej mozesz miec dobre efekty (ale nie ma gwarancji, bo z osob ktore tam byly, byly tez takie u ktorych odrost byl symboliczny), to uderzaj do getfue w turcji... a tych 2 polskich "chirurgach" lepiej zapomnij. Do tego... jeżeli masz łysienie na poziomie NW5 i myslisz ze zrobisz to tanio i dobrze to wogle odpuśc sobie pomysł przeszczepów.

1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko
2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga
1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin
1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga
1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas
---

8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT

Napisano
ale dlaczego ma jakiś pacjentów co zepsuł robotę czy możliwe zrobienie przeszczepu do 10tys zł

Nie ma czegoś takiego jak tania i dobra klinika. To jest skomplikowany zabieg. Nie chodzi o to, że medycznie skomplikowany, ale, że się tak wyrażę, skomplikowany kosmetycznie.

Stworzenie dobrej fryzury, gęste i równe posadzenie graftów oraz ich pobranie tak, by całość sprawiała wrażenie braku ingerencji chirurgicznej, nie jest zadaniem łatwym.

Jeśli nie masz pieniędzy, to rozglądaj się za metodą strip, ale w co najmniej średnich klinikach (tzn wszystkie polskie odpadają). Jeśli mimo to nie będzie cię stać, to ZREZYGNUJ!

Nie jest sztuką zrobić byle gówno-przeszczep, który nawet nie imituje naturalnej fryzury. A potem, z uwagi na dalszy postęp łysienia, żałować, że się w ogóle zwróciło w stronę chirurgii.

Chyba, że chcesz być kolejnym mądrym polakiem po szkodzie.

• Members
Napisano

mój znajomy robił sobie STRIPa u Samira Ibrahima w Poznaniu i jest bardzo zadowolony, mówi że na kolejny przeszczep też się uda do niego

Biotyna 7,5 mg

Nezyr 1 mg

Nizoral

Napisano

Ja po Kolasinskim bylem tez zadowolony. Bo czlowiek wtedy nie myslal racjonalnie, ale cieszyl sie, ze w ogole cos odroslo i myslal, ze Pana Boga za nogi zlapal.

Dopiero jak poprawilem na zachodzie, to zrozumialem, ze to sredniowiecze wsrod przeszczepow.

Na zachodzie bylo gesciej, rowniej i bez sladow ingerencji chirugicznej.

Zmienilem zdanie o Kolasinskim w mig.

Slowem: niech Twoj znajomy otworzy temat i zda relacje ze zdjeciami. Wtedy sami ocenimy i porownamy do prac innych klinik. Tak obiektywnie i na chlodno.

Bo taki luzny post "jest zadowolony", jest tu raczej bez wartosci. Przynajmniej ja bym na podstawie takiego postu przeszczepu wlosow nigdzie nie zrobil, ani zadnego innego zabiegu.

• Members
Napisano
to jest jego efekt http://www.mandalaclinic.com/sites/defa ... linic2.jpg

a to czy ma więcej jakichkolwiek zdjęć nie wiem

Jedno zdjęcie o niczym nie świadczy. Bardziej wiarygodne są relacje pacjentów, albo szczegółowe zdjęcia:przed,bezpośrednio po,3,6,9 i 12 miesięcy z każdego kąta a nie tylko 2 zdjęcia jak również opis ile graftów itp.Ja bym wybrał klinikę która ma setki dobrze udokumentowanych zdjęć. A jak już podjąłeś decyzję to jedz i pokaż na forum jaki to fachowiec bo może my się mylimy i pod nosem mamy światowego lekarza od HT. Bo po co jeździć za granicę jak można na miejscu

powodzenia i dużo szczęścia życzę bo będzie tobie potrzebne.

Napisano
to jest jego efekt http://www.mandalaclinic.com/sites/defa ... linic2.jpg

a to czy ma więcej jakichkolwiek zdjęć nie wiem

To jest mój kumpel Łukasz, który stosował Procerin: http://www.procerin.pl/img/lukasz.jpg

a to moi kumple, którzy stosowali szampon Revita: https://www.youtube.com/watch?v=jZkLRqGLL28

Nie wypytywałem ich o szczegóły, ale widzę, że dali radę i są zadowoleni. Polecam więc wszystkim w ciemno te produkty, bo zdjęcia mówią same za siebie.

Innymi słowy:

Wkleiłeś nam reklamę ze strony, w dodatku nie swoje zdjęcia, tylko czyjeś. Jest to niby twój kumpel, a nie wiesz nawet czy ma więcej zdjęć. Ja bym wypytał o szczegóły, zważywszy na fakt, że sam jestem dotknięty tą przypadłością, a nie tylko jakimś tam ciekawskim.

A najlepiej, niech twój kolega sam otworzy temat i opisze przebieg swojego zabiegu tak, jak my to robimy. Wtedy będzie jakieś tam prawdopodobieństwo, że to nie kolejni naganiacze, którzy szarogęszą się tutaj od jakiegoś czasu.

• Members
Napisano

chyba trochę mylisz pojęcia kolego, bo to co ty wrzuciłeś to jest kolejna ściema, a opisany przeze mnie przypadek żyje i ma się dobrze, po co miałbym wklejać coś co by nie było prawdą, popytam o inne fotki, ale fakt faktem jest taki, że on tragicznie wyglądał przed HT i z tyłu włosy zaczesywał do przodu, po HT wygląda zupełnie inaczej i jest zadowolony, i myślę że dla kogoś kto się boi, nie chce, szkoda mu pieniędzy na wyjazd za granice to może być jakaś alternatywa, z 2 strony po co wam zdjęcia po drodze, liczy się przecież efekt, a nie to jak wygląda w połowie, sam raczej i tak wybiorę turcje lub indie, bo przy takiej cenie, cena biletu nei boli tak bardzo

Biotyna 7,5 mg

Nezyr 1 mg

Nizoral

Napisano

Po to ze sam nakrylem i zbanowalem wielu naganiaczy (od przeszczepow, od suplementow, od szamponow i od mikropigmentacji).

Z reszta nie tylko tutaj, ale kiedy bylem jeszcze modem na innym forum.

Osoby podstawione, piszace pod wieloma nick'ami, robiace z siebie durnia, to standard w tej branzy.

Jak ktoś opisuje swoją historię, deklaruje gotowość spotkania, to jest to duzo bardziej wiarygodne.

Wiarygodne, że zdjęcia niemanipulowane, wiarygodne, że osoba niepodstawiona.

A jak takich osób jest wiecej, to juz w ogole inna bajka.

Jak ktos jednak chce robic zabiegi na podstawie reklamowek ze strony, to ja oczywiscie nie zabraniam. Jego glowa. Ale mam prawo do własnego zdania i wstrzemięźliwości.

Tym bardziej ze sam sie na tym nacialem i sam zrobilem zabieg u doktora, który też miał świetne reklamy, świetne portfolio, ładnie sie usmiechal, miał piękną klinikę i pięknie mówił. I co gorsza, studiując fora, okazało sie, że nie ja jeden.

• Members
Napisano (edytowane)

Jak najbardziej, każdy ma prawo do własnego zdania, gościu pytał o możliwości to takową dałem, nic więcej.

Sam czasem mam wahania czy aby może jednak nie spróbować czegoś tutaj u nas, ale potem wracam na ziemie i oglądam efekty u dr. Koraya lub dr. Poswala i stwierdzam że to jedyny dobry wybór, BHR raczej odrzucam, z powodu ceny

Edytowane przez Gość

Biotyna 7,5 mg

Nezyr 1 mg

Nizoral

• Members
Napisano
Jak najbardziej, każdy ma prawo do własnego zdania, gościu pytał o możliwości to takową dałem, nic więcej.

Sam czasem mam wahania czy aby może jednak nie spróbować czegoś tutaj u nas, ale potem wracam na ziemie i oglądam efekty u dr. Koraya lub dr. Poswala i stwierdzam że to jedyny dobry wybór, BHT raczej odrzucam, z powodu ceny

Polska nie jest żadną alternatywą żeby wykonać HT. Niestety ale trzeba jechać za granicę. Chyba że ktoś jest zdesperowany i lubi ryzyko.