Members robson15 Napisano 7 Grudnia 2014 Members Napisano 7 Grudnia 2014 Witam,gdzieś od 2 tygodni golę się maszynką elektryczną i ze względu na,że często miałem podrażnioną skórę na szyi wybrałem folie zamiast głowic.Jeśli chodzi o twarz to na gładko mogę się ogolić bez podrażnień,ale szyja nadal jest mega czerwona zwłaszcza prawa strona gdzie włoski rosną 2 kierunkach.Golenie jak opisuje producent pod włos jest niedokładne i muszę poprawiać po lewej stronie w prawo a po prawej w lewo i po prawej mam podrażnioną twarz po lewej nie wiele lepiej.W instrukcji jest napisane,że skóra musi się przyzwyczaić do nowego sposobu golenia,ja tam w to nie wierzę bo jakby tak było to i twarz też była podrażniona. Podsyłam link do golarki :http://www.ceneo.pl/13139081#tab=reviews_scroll Ma wysoką ocenę także w zagranicznych serwisach i cena też nie jest niska a goli trochę słabo albo ja nie umiem się golić Może też używacie takiej golarki i macie sprawdzone sposoby na te podrażnienia? Może to wzrastające włoski?Mysłałem żeby podziałać na to zimną wodą i po osuszeniu spirytusem salicylowym dla odkażenia skóry.We wszelkie balsamy po goleniu jakoś nie wierzę,nawet jak działają to zadziałają po jakimś czasie a nie po godzinie po nałożeniu skóra będzie bez podrażnień Golę się według zaleceń na sucho,nie myje skóry żadnym żelem,nie nakładam pianki itc,niby zarost jest sztywny i maszynka lepiej wyłapuje włoski. Cytuj
Members adas Napisano 10 Grudnia 2014 Members Napisano 10 Grudnia 2014 Zapuszczaj brodę na miesięczną i po problemie. Cytuj
Members robson15 Napisano 18 Grudnia 2014 Autor Members Napisano 18 Grudnia 2014 Już zapuściłem,będę robił za mikołaja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi