Members jack_carver Napisano 11 Stycznia 2015 Members Napisano 11 Stycznia 2015 Masturbacja nie ma zadnego wplywu na proces lysienia. To bzdura. Nie ma naukowych dowodow. Masturbuje sie do 4 - 5 razy dziennie i zadnych problemow w zwiazku z wlosami nie zauwazylem. Sa rowniez teorie, ze to ejakulacja pomaga zachowac wlosy. W sumie mialo by to sens. Powstrzymywanie sie od masturbacji podwyzsza bowiem kortyzol... Cytuj .
Members razorpolska1 Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 to jesteś wariat Cytuj RU KB Solution 5% 1,2,5ml dziennie ( 21.11.13 ) zaczne w tym tyg spowrotemSaba Gel Betha 1x dziennie przez miesiac codzien od 10.11.14 Olejek arganowy,olejek rycynowy,sawpalmetto Szampon z keto 2-3 x w tyg w dni bez saba
Members vystelior Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Masturbacja nie ma zadnego wplywu na proces lysienia. To bzdura. Nie ma naukowych dowodow. Masturbuje sie do 4 - 5 razy dziennie i zadnych problemow w zwiazku z wlosami nie zauwazylem. Sa rowniez teorie, ze to ejakulacja pomaga zachowac wlosy. W sumie mialo by to sens. Powstrzymywanie sie od masturbacji podwyzsza bowiem kortyzol... 4-5 razy dziennie ? To chyba jakiś żart Cytuj
Members barthezz Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Chyba w tygodniu miało być. Ciężko mi sobie wyobrazić, jak można robić to 5 razy dziennie. Cytuj
Members jack_carver Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Dziennie, Panowie. Nie przeszkadza temu nawet fakt bycia na dwoch blokerach : finie i flutamidzie. Jest to zupelnie normalne. Kazdy ma inna norme. Oczywiscie, nie znaczy to, ze codziennie wyrabiam takowa. Sa dni, gdzie tylko raz lub dwa bawie sie berlem ;d Cytuj .
Members barthezz Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Dziennie, Panowie. Nie przeszkadza temu nawet fakt bycia na dwoch blokerach : finie i flutamidzie. Jest to zupelnie normalne. Kazdy ma inna norme. No to chylę czoła. Rozumiem, że im ktoś młodszy, tym ma większe potrzeby. Sam jako nastolatek nie stroniłem od masturbacji ale z wiekiem mi przeszło. Dobra, kończę zaśmiecać wątek kolegi. Pozdrawiam. Cytuj
Members jack_carver Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Nastolatkiem juz nie jestem (22 lata), zawsze mialem bardzo duze libido, a fin je jeszcze dodatkowo podbil... Tez juz nie zasmiecam i rowniez pozdrawiam ;d Cytuj .
AngelOnTheEarth Napisano 12 Stycznia 2015 Napisano 12 Stycznia 2015 No fakt faktem na niektórych bloker dziala tak,ze zwiększa sie libido i chęć na sex. dziwne,bo powinno byc przeciez odwrotnie.Po RU ochota wzrasta i moja partnerka miala ostatnio nawet dosc,i sam sie zdziwilem,bo 1.5h i dalej bym mogl... Aha na pewno nie wina partnerki,bo przed braniem RU bylo z ta sama osoba 20-30 min i tyle... Takze do konca nie wiadomo jak to z tymi blokerami jest... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members barthezz Napisano 12 Stycznia 2015 Members Napisano 12 Stycznia 2015 Może by tak przenieść tą pogawędkę gdzie indziej, bo kolega wpadł tu po radę a my robimy mu z wątku jarmark Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi