Members Walt19 Napisano 6 Stycznia 2015 Members Napisano 6 Stycznia 2015 Czy sportowiec nie może używać finasterydu? Jak tak, to dlaczego? Cytuj
Members Walt19 Napisano 10 Lutego 2015 Autor Members Napisano 10 Lutego 2015 Dodam, że przeglądając różne wątki na tym forum, trafiłem na taka wypowiedz właśnie. Niestety nie pamiętam jaki to był wątek. Wiem, że niektórzy czują się ospali po finie, ale czy to aż tak przeszkadza, żeby nie móc uprawiać sportu? Cytuj
Members mali118 Napisano 10 Lutego 2015 Members Napisano 10 Lutego 2015 chcesz amatorsko uprawiac sport czy zawodowo? Cytuj
Gość Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Czy sportowiec nie może używać finasterydu? Jak tak, to dlaczego? Gdzieś mi się obiło o uszy, że nie można dlatego, bo maskuje on użycie sterydów anabolicznych.W którejś gazecie o tym było, a dotyczyło jakiegoś piłkarza. On się później tłumaczył, że sterydów nie brał, a finasteryd brał tylko dlatego żeby nie wyłysieć i nie wiedział, że jest zabroniony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi