Members michal07 Napisano 21 Stycznia 2015 Members Napisano 21 Stycznia 2015 Witam wszystkich tutaj gdyż nie znalazłem odpowiedniego działu na takowe przywitanie...Pewnie tytuł mówi sam za siebie więc uzupełnię o dodatkowe informację..Problem zaczął się wcześnie nawet nie pamiętam kiedy ale myślę że od 17tego roku życia...Nie zwracałem na to uwagi gdyż zawsze scinałem bardzo krutko włosy- jednak ich linia była widoczna...teraz zanikła a jedyne co mi pozostało to dosłownie kępka włosów na czole...Stąd moja decyzja...obecnie mam 32 lata... od jakiegoś czasu przeszukuję to forum i nie będę ukrywał że mam mieszane odczuciaich składową są ceny jakość usług i ryzyko...nim tutaj trafiłem miałem umówioną wizytę we Wrocławiu ale choroba uniemożliwiła mi to spotkani i w ten sposób- mając więcej wolnego czasu trafiłem na to forum...myślę że dobrze się stało...moje fotki i pytanie czy jest na to rada...szczerze przyznam że jestem zainteresowany kliniką w Turcji tą w której przeszczepu dokonywał Alex34...czy macie jakiś kontakt albo do kogokolwiek kto mógłby poprowadzić mnie w temacie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi