Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam wszystkich tutaj gdyż nie znalazłem odpowiedniego działu na takowe przywitanie...

Pewnie tytuł mówi sam za siebie więc uzupełnię o dodatkowe informację..

Problem zaczął się wcześnie nawet nie pamiętam kiedy ale myślę że od 17tego roku życia...

Nie zwracałem na to uwagi gdyż zawsze scinałem bardzo krutko włosy- jednak ich linia była widoczna...

teraz zanikła a jedyne co mi pozostało to dosłownie kępka włosów na czole...

Stąd moja decyzja...

obecnie mam 32 lata...

od jakiegoś czasu przeszukuję to forum i nie będę ukrywał że mam mieszane odczucia

ich składową są ceny jakość usług i ryzyko...

nim tutaj trafiłem miałem umówioną wizytę we Wrocławiu ale choroba uniemożliwiła mi to spotkani i w ten sposób- mając więcej wolnego czasu trafiłem na to forum...

myślę że dobrze się stało...

moje fotki

f2aa9228bd7c6c2c.html

d4473b42ad9d7b74.html

ace8fa53f72b90fe.html

i pytanie czy jest na to rada...

szczerze przyznam że jestem zainteresowany kliniką w Turcji tą w której przeszczepu dokonywał Alex34...

czy macie jakiś kontakt albo do kogokolwiek kto mógłby poprowadzić mnie w temacie...