Members mildton Napisano 22 Stycznia 2015 Members Napisano 22 Stycznia 2015 Są jacys chętni na duta? Z tego co poczytałem to polecane są dwie apteki online wśród ogromu syfu jaki panuje w sieci: inhousepharmacy i alldaychemist. Alldaychemist jest tańsza, ale wysyłka tam to 25$ wiec warto by było to rozłożyć na kilka osob, plus jak kilka osob wezmie to łatwiej bedzie pozniej sprawdzić na kilku przypadku czy lek faktycznie działa i podzielić się wrażeniami. http://www.alldaychemist.com/dutas.htmlhttp://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=88789&highlight_key=y&keyword1=online%20pharmacy Cytuj RU 100mg w KBMinox foam
AngelOnTheEarth Napisano 22 Stycznia 2015 Napisano 22 Stycznia 2015 tak poza tematem- po co Ci dut skoro stosujesz ru , cos nie tak dziala???? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Alldaychemist jest tańsza, ale wysyłka tam to 25$ wiec warto by było to rozłożyć na kilka osob, plus jak kilka osob wezmie to łatwiej bedzie pozniej sprawdzić na kilku przypadku czy lek faktycznie działa i podzielić się wrażeniami. Ale nie wysyłają już od dawna do Polski. Wrażeniami natomiast nie ma się co dzielić. Już ci mogę powiedzieć, że sklep jest pewny (sporo zamówień na wielu forach - m.in. na Laboratorium Urody). Cytuj
Members mildton Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Members Napisano 23 Stycznia 2015 No fakt alldaychemist odpada, ale inhousepharmacy widać ma jeszcze wysyłke do Polski ale jest lekko droższa - no nic trzeba sprawdzić. Chyba, że ktos ma inne sprawdzone propozycje? Cytuj RU 100mg w KBMinox foam
Members penertp Napisano 24 Stycznia 2015 Members Napisano 24 Stycznia 2015 Ja za duta dziekuję. Ale daj znać jakby jakieś zamówienie składał - dorzucę się do przesyłki, coś tam sobie z chęcią kupię. Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Rekomendowane odpowiedzi