Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Angel ciśnie już tyle lat bez odstawiania chyba? Innych takich długoterminowych użytkowników na forum nie kojarzę.

Klasyczny przykład osoby , która nie powinna się brać za minoxidil .

Co masz na mysli, dlaczego nie powinienem sie brac za minoxidil ?

Masz bardzo dobry stan , więc nie było sensu brac się za minoxa , zwłaszcza biorąc pod uwagę obecne uboki. Efektów wizualnych raczej nie ma , a zdrowie szwankuje.

Napisano
Masz bardzo dobry stan , więc nie było sensu brac się za minoxa , zwłaszcza biorąc pod uwagę obecne uboki. Efektów wizualnych raczej nie ma , a zdrowie szwankuje.

Sugaar chyba troche w tyle jestes wzgledem mojego tematu.

Tak w skrocie tylko napisze minoxa stosuje juz prawie 9 lat, a uboki nie mam przez niego lecz przez zmieszanie go z CB(stosowanie jedno po drugim, ale popracowalem nad tym juz),a to juz zmienia postac rzeczy.

Co do stanu nie uwazam, ze mam bardzo dobry stan, uwazam, ze jest zadowalajacy wzgledem 9 lat walki, jednak nw 3 z przerzedzajacym sie jezykiem jest co najwyzej dobre(patrzac na okres czasu i kuracje bez fina/duta).

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med