Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Lek przebany i nie z Chin więc na forum pewnie nie będzię się cieszył za dużą popularnością,ale mnie na prawdę zainteresował,cena też do przyjęcia i jest jak to nabyć.Jedyne co mnie zastanawia to jak skonsultować z jakimś lekarzem,wolałbym wiedzieć co sobie wcieram a w PL nie ma tego w użyciu.

• Members
Napisano

Temat alfa estradiolu jest już znany . Wystarczy poczytać forum . Stężenie substancji aktywnej w tych środkach ( kosmetykach ) jest prawdopodobnie zbyt małe, aby pomóc mężczyznom.

Poza tym wzrost poziomu estradiolu w organizmie mężczyzny , może wywołać nieprzyjemne skutki uboczne . Nie wiem czy warto ryzykować .

• Members
Napisano

Trzeba znaleźć info na temat przenikliwości/penetracji tego leku, jak działa na organizm, czy tylko w obrębie skalpu, etc.

Edit:

Nie jest to lek na receptę, więc spustoszenia siać nie powinien, jest przeznaczony zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Pozostaje tylko przeszukać jakieś efekty jego działania, znalazłem link, gdzie można go kupić za 120zł

http://e-vivien.pl/1082-pantostin-alfat ... ienie.html

Pewnie na ebay taniej.

-- 28 lut 2015, 19:59 --

Może ma ktoś ochotę zamówić to? Bo na ebay są 3 za ok 200zł, a na tej polskiej stronie jest jeden za 120zł.

Co o tym sądzicie?

Aktualna kuracja:

Polaris Lab 10

Pantostin

Minovivax 5%

Ketoxin forte

NIZORAL 2% Krem

PURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie

• Members
Napisano
Ja prawdopodobnie będę zamawiał ale nie wcześniej jak za m-c. Póki co sprawdzam co innego.

A co sprowadzasz jak mozna widziec?

Aktualna kuracja:

Polaris Lab 10

Pantostin

Minovivax 5%

Ketoxin forte

NIZORAL 2% Krem

PURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie

• Members
Napisano

Puki co zamówiłem RU. Zobaczę jakie będą efekty, jeśli niezadowalające to mogę tego spróbować.

Ale to napewno nie wcześniej niż za jakieś 2-3 miesiące.

• Members
Napisano

Niemcy to nie byle jaki kraj, jeśli tam to jest w obrocie to wzbudza to we mnie zaufanie. W tym tygodniu zamówię 6 opakowań z ebay, aby wystarczyło na ok. pół roku. Po takim czasie będę mógł stwierdzić czy na mnie coś podziałało.

• Members
Napisano

Moim zdaniem efektow po RU nie ma sie co spodziewac wczesniej niz po minimum polrocznym stosowaniu. Rezygnowanie z blokera po 3 miesiacach ze wzgledu na jego rzekoma nieskutecznosc nie wydaje sie rozsadne. Co rozumiesz pod pojeciem "niezadowalajace efekty"?

.