Members matejko Napisano 27 Lutego 2015 Members Napisano 27 Lutego 2015 Witam. Poniżej wrzucam video z YT opisujący w/w lek. Chciałbym się zapytać czy ktoś stosował? Cytuj
Members Dean20 Napisano 28 Lutego 2015 Members Napisano 28 Lutego 2015 Lek przebany i nie z Chin więc na forum pewnie nie będzię się cieszył za dużą popularnością,ale mnie na prawdę zainteresował,cena też do przyjęcia i jest jak to nabyć.Jedyne co mnie zastanawia to jak skonsultować z jakimś lekarzem,wolałbym wiedzieć co sobie wcieram a w PL nie ma tego w użyciu. Cytuj
Members sugaar Napisano 28 Lutego 2015 Members Napisano 28 Lutego 2015 Temat alfa estradiolu jest już znany . Wystarczy poczytać forum . Stężenie substancji aktywnej w tych środkach ( kosmetykach ) jest prawdopodobnie zbyt małe, aby pomóc mężczyznom.Poza tym wzrost poziomu estradiolu w organizmie mężczyzny , może wywołać nieprzyjemne skutki uboczne . Nie wiem czy warto ryzykować . Cytuj
Members user01 Napisano 28 Lutego 2015 Members Napisano 28 Lutego 2015 Trzeba znaleźć info na temat przenikliwości/penetracji tego leku, jak działa na organizm, czy tylko w obrębie skalpu, etc. Edit: Nie jest to lek na receptę, więc spustoszenia siać nie powinien, jest przeznaczony zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Pozostaje tylko przeszukać jakieś efekty jego działania, znalazłem link, gdzie można go kupić za 120zł http://e-vivien.pl/1082-pantostin-alfat ... ienie.html Pewnie na ebay taniej. -- 28 lut 2015, 19:59 -- Może ma ktoś ochotę zamówić to? Bo na ebay są 3 za ok 200zł, a na tej polskiej stronie jest jeden za 120zł. Co o tym sądzicie? Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members matejko Napisano 28 Lutego 2015 Autor Members Napisano 28 Lutego 2015 Ja prawdopodobnie będę zamawiał ale nie wcześniej jak za m-c. Póki co sprawdzam co innego. Cytuj
Members user01 Napisano 28 Lutego 2015 Members Napisano 28 Lutego 2015 Ja prawdopodobnie będę zamawiał ale nie wcześniej jak za m-c. Póki co sprawdzam co innego.A co sprowadzasz jak mozna widziec? Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Members Maciej233 Napisano 2 Marca 2015 Members Napisano 2 Marca 2015 Puki co zamówiłem RU. Zobaczę jakie będą efekty, jeśli niezadowalające to mogę tego spróbować.Ale to napewno nie wcześniej niż za jakieś 2-3 miesiące. Cytuj
Members matejko Napisano 2 Marca 2015 Autor Members Napisano 2 Marca 2015 Niemcy to nie byle jaki kraj, jeśli tam to jest w obrocie to wzbudza to we mnie zaufanie. W tym tygodniu zamówię 6 opakowań z ebay, aby wystarczyło na ok. pół roku. Po takim czasie będę mógł stwierdzić czy na mnie coś podziałało. Cytuj
Members jack_carver Napisano 3 Marca 2015 Members Napisano 3 Marca 2015 Moim zdaniem efektow po RU nie ma sie co spodziewac wczesniej niz po minimum polrocznym stosowaniu. Rezygnowanie z blokera po 3 miesiacach ze wzgledu na jego rzekoma nieskutecznosc nie wydaje sie rozsadne. Co rozumiesz pod pojeciem "niezadowalajace efekty"? Cytuj .
Rekomendowane odpowiedzi