Members penertp Napisano 24 Marca 2015 Members Napisano 24 Marca 2015 Witam,fina stosuję ok 6 miesięcy. Działa na mnie dobrze tzn. widoczna poprawa jakości włosów, ogólne zagęszczenie. Linia posuwa się do tyłu ale mam nadzieję że zbliżam się już do końca. Tzn. linia poszła do tyłu w miejscach "prześwitów" i teraz z tego co zaobserwowałem powoli się już zatrzymuje. Geny w rodzinie to ok NW 3. U mnie aktualnie NW 2/3.Mimo akceptowalnych uboków (na ten moment) planuję w dalszej perspektywie przejść na RU. Pytania :RU planuję lać na obszar NW 5-6 - myślę że 1 do 1.5 ml wystarczy (?).Jak płynnie przejść ze stosowania fina na RU. Nie zależy mi na szybkim rzuceniu fina, tylko spokojnym schodzeniu z dawek. Maksymalnie fina chciałbym brać rok czasu, więc całe przejście może potrwać kilka miesięcy. Cytuj Proscar 1mg, Keto, Biotyna, Cynk, MSM.Loxon 5% porzucony po 8 miesiącach.
Members sugaar Napisano 24 Marca 2015 Members Napisano 24 Marca 2015 Na taki obszar minimum 2 ml Ru . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi