Members adam24 Napisano 29 Października 2015 Autor Members Napisano 29 Października 2015 Po wizycie u dermatologa, na początek dostałem leki na przetłuszczanie się włosów oraz witaminy (cynk). Lekarz pytał w pierwszej kolejności czy mój tata łysieje. Gdy odpowiedziałem że nie to taką kurację zaproponował. Dodaję kolejne foty, przy dłuższych włosach widać jak poważnie przerzedziły się włosy po bokach oraz to jak idą zakola w głąb głowy. Cytuj
Gość Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 Powiedz mi łobuzie - po co umieszczasz zdjęcia co tydzień, dwa - co ma z tego wynikać? Ja tu widzę skłonności sado-maso - wyszukujesz najgorszych dni, najgorszych ujęć, najgorszego światła żeby sobie dojebać. Twoja sytuacja jest narazie naprawę super, zdjęcia w ujęciach kilkumiesięcznych nie obrazują galopującej recesji, jak to sugerujesz - skoncentruj się na leczeniu, a nie na poszukiwaniu dramatów - bo zawsze je na nieszczęście Twoje odnajdziesz. PS A jeśli lubisz sado-maso to może pójdz w strapona? Załóż go swojej ukochanej i kwicz - skoro lubisz. Cytuj
Members Radek Napisano 29 Października 2015 Members Napisano 29 Października 2015 A może Adam wstawia te zdjęcia, żeby pogrążać łysoli z dużo gorszym stanem ? Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi