Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam. Niestety łysienie, trafiło także na mnie. Mam już duże zakola, i czas coś z tym zrobić.

Aktualnie nie stosuję nic oprócz biotyny, zmieszanego olejku rycynowego z arganowym i prostatanem. Używam też szamponu z ketokonazolem.

Łysienie trwa jakieś 1,5 roku.

Możecie mi podpowiedzieć czym to zaatakować? Czytałem i już nie mam pojęcia. Samo RU wystarczy?

Dzięki.

zakola1.JPG.593b675f1f4c1ccad9b71f02dbd155a7.JPG

zakola2.JPG.5bb50daa7a368878401c7a16a22337e4.JPG

zakola3.JPG.ae7b156bd02a542ee934464ba65b607c.JPG

zakola4.JPG.55f606bf725370841fbca20430536aec.JPG

Napisano

Nie masz złej linii.

Dodaj ru i styknie. Możesz ewentualnie jeszcze SABE na stan zapalny stosować.

Na pewno nie oczekuj, że Ci linia odrośnie. Bardzo jednak prawdopodobne, że utrzymasz to co masz, a nie jest naprawde źle

Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia)

RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12)

Biotyna 10 mg (22.01.14)

MSM 1.5g (15.01.18)

• Members
Napisano

Nic nie odrośnie, będziesz miał szczęście jak to zatrzymasz . Też jakiś czas temu miałem taką linię (może ciupke gorszą) i sobie mówiłem co za kanał musi odrosnąć, będę stosował co się da.

Teraz to bym był wniebowizięty jakbym miał taką i szanuję jaką mam teraz, bo wiem, że z biegiem lat będzie tylko gorzej .

• Members
Napisano

Nie jest źle, syn mojej znajomej jest w twoim wieku ma prawie takie jak mój mąż. Też nie liczyłabym, że odrosną ci włosy. Staraj się zachować to co masz