Members Eloszka Napisano 14 Lipca 2015 Members Napisano 14 Lipca 2015 Witam. Niestety łysienie, trafiło także na mnie. Mam już duże zakola, i czas coś z tym zrobić.Aktualnie nie stosuję nic oprócz biotyny, zmieszanego olejku rycynowego z arganowym i prostatanem. Używam też szamponu z ketokonazolem.Łysienie trwa jakieś 1,5 roku. Możecie mi podpowiedzieć czym to zaatakować? Czytałem i już nie mam pojęcia. Samo RU wystarczy? Dzięki. Cytuj
fighter Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Nie masz złej linii. Dodaj ru i styknie. Możesz ewentualnie jeszcze SABE na stan zapalny stosować. Na pewno nie oczekuj, że Ci linia odrośnie. Bardzo jednak prawdopodobne, że utrzymasz to co masz, a nie jest naprawde źle Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Members Eloszka Napisano 14 Lipca 2015 Autor Members Napisano 14 Lipca 2015 Ok, dzięki.Może się poszcześci i trochę zakola zmaleją Cytuj
Members Leitro87 Napisano 15 Lipca 2015 Members Napisano 15 Lipca 2015 Ile czasu bierzesz fina, w jakiej dawce i czy masz jakieś uboki ? Cytuj
Members Eloszka Napisano 15 Lipca 2015 Autor Members Napisano 15 Lipca 2015 Ja nigdy nie brałem fina. Cytuj
Members adas Napisano 16 Lipca 2015 Members Napisano 16 Lipca 2015 Nic nie odrośnie, będziesz miał szczęście jak to zatrzymasz . Też jakiś czas temu miałem taką linię (może ciupke gorszą) i sobie mówiłem co za kanał musi odrosnąć, będę stosował co się da. Teraz to bym był wniebowizięty jakbym miał taką i szanuję jaką mam teraz, bo wiem, że z biegiem lat będzie tylko gorzej . Cytuj
Members Tori Napisano 20 Lipca 2015 Members Napisano 20 Lipca 2015 Nie jest źle, syn mojej znajomej jest w twoim wieku ma prawie takie jak mój mąż. Też nie liczyłabym, że odrosną ci włosy. Staraj się zachować to co masz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi