Members ossur Napisano 14 Lipca 2015 Members Napisano 14 Lipca 2015 Cały czas obija mi się o uszy że dużo osób wyjezdza do Czech na zabiegi chirurgiczne. Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja z przeszczepami? Cytuj
Members folder Napisano 17 Lipca 2015 Members Napisano 17 Lipca 2015 ja mam zamiar zrobić u dr Hajduka ale kasa pusta Cytuj
Gość Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Sprawdź czy on tam jeszcze w ogóle osobiście operuje, bo coś mi się obiło o uszy, że nie. Chyba na czacie ktoś o tym pisał. Cytuj
Members klekoo91 Napisano 20 Lipca 2015 Members Napisano 20 Lipca 2015 koledzy a Węgry ? Maja na swojej stronie zdjecia przed/po i 1graft - 1 euro Cytuj
Gość Napisano 20 Lipca 2015 Napisano 20 Lipca 2015 Nie słyszałem o dobrej klinice z Węgier, a zdjęcia na stronie to informacja wstępna. Jak nie masz weryfikacji z niezależnego źródła, będziesz kolejnym królikiem doświadczalnym. Cytuj
Members folder Napisano 20 Lipca 2015 Members Napisano 20 Lipca 2015 kiedy pisałem do nich w zeszłym roku to odpisał mi Hajduk także nawet jeżeli nie on robi to szkoła jest jego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi