Members pawel1029 Napisano 16 Lipca 2015 Members Napisano 16 Lipca 2015 Znacie jakieś preparaty zwiększające ilość pigmentu w skórze i włosach? Powinno to przyciemnić włosy więc chociaż wizualnie zagęścić włosy. Może to jakoś wzmocnić włosy? Wie ktoś coś o tym, stosował jakieś kuracje? Cytuj
Members Hellfire Napisano 27 Lipca 2015 Members Napisano 27 Lipca 2015 Też mnie to ciekawi. Osobiście mam bardzo duży ubytek włosów z tylu głowy, ale zostało włosów nawet całkiem dużo tylko że są prawie bezbarwne i tez zastanawiam się jak by je przyciemnić. Kiedyś myślałem żeby je farbować hmmm ale to i tak w przypadku rozległej łysiny pewnie i farbuje skórę głowy. Cytuj AKTUALNA KURACJA:Zewnętrznie: Kirkland 5%, Ketoxin Forte, Nizoral 2%, Derma Roller 1,5mm, Peptydy Miedzi.Wewnętrznie: Wódka 40%.
Members ziom1990 Napisano 27 Lipca 2015 Members Napisano 27 Lipca 2015 Henna nie farbuje skóry. Trzeba kupić odpowiednia. Do zwiększenia ilości pigmentu są peptydy dostępne w sklepach internetowych za granicą. Tylko trzeba je wstrzykiwac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi