Members Artur24EG Napisano 18 Września 2015 Members Napisano 18 Września 2015 Witam zastanawiam się nad zabiegiem u dr Kulczyckiej w Centrum Estetyki we Wrocławiu metoda SAFER był ktoś może u tej Pani konsultacje /zabieg ??? Cytuj
Members tadek Napisano 19 Września 2015 Members Napisano 19 Września 2015 Bedziesz pierwszym.jak widzisz malo jest relacji z polskich klinik.albo sa recenzje typu :" zrobilem 500 graftow na dwa zakola I jestem bardzo zadowolony. Jest gesto I naturalnie, ale zdjec nie wrzuce ";-) Cytuj
Gość Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 Ha ha ha ha ha, dobre. Z drugiej strony, to nie wiem kiedy ludzie się nauczą. Przeszczep włosów to nie jest wizyta u dentysty. Cytuj
Members czekan Napisano 20 Września 2015 Members Napisano 20 Września 2015 Przeszczep włosów to nie jest wizyta u dentysty.No akurat tu można się doszukać wiele analogii. Np to, że w obu przypadkach zepsuty material nie odrasta. Cytuj
Members Artur24EG Napisano 20 Września 2015 Autor Members Napisano 20 Września 2015 Bedziesz pierwszym.jak widzisz malo jest relacji z polskich klinik.albo sa recenzje typu :" zrobilem 500 graftow na dwa zakola I jestem bardzo zadowolony. Jest gesto I naturalnie, ale zdjec nie wrzuce ";-)nie dodaja bo ich nie ma -- 20 wrz 2015, 14:08 -- a słyszał ktoś o grzebieniu elektrycznym Triada ??? Cytuj
Members alibaba Napisano 22 Września 2015 Members Napisano 22 Września 2015 a słyszał ktoś o grzebieniu elektrycznym Triada ???O chłopie, mam i przyznam, że rewelacja. Jeśli chcesz kupić to nie zastanawiaj się nawet minuty. Zacząłem używać Triady 2 tygodnie temu mając norwood 3, dzisiaj wyglądam jak Zbyszek Wodecki a znajomemu po miesiącu używania prócz włosów odrosła też amputowana w dzieciństwie noga Dasz wiarę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi