Members Seba23 Napisano 7 Listopada 2015 Members Napisano 7 Listopada 2015 Witam. To mój drugi wpis na forum. Po ostatnim byłem o dermatologa i zacząłem brać finasteryd, który mi przepisał. Po 3 miesiącach nie zauważyłem poprawy stanu włosów, łysienie dalej szybko postepowalo. Za to skutki uboczne były nie do przyjęcia. Dlatego byłem zmuszony odstawić fina. I tak już jakieś 3 miesiące lykam tylko witaminy i myje raz w tygodniu głowę szamponem z kektonazolem ( zoxin med) chcę zacząć nowa kuracje ale bez fina. Zastanawiam się nad RU. Jak, gdzie i za ile mogę to zamówić na forum? I minoxidilem. Czy sam minox może coś dać? ( np. Loxon 2) mam włosy bardzo słabe na całej górze głowy i boję się trochę linienia. Czy Zawsze występuje przy minoxidilu? Pozdrawiam. Cytuj
Members speed201 Napisano 10 Listopada 2015 Members Napisano 10 Listopada 2015 Podbijam pytanie odnośnie RU gdzie moza kupic ? Cytuj
Members user01 Napisano 10 Listopada 2015 Members Napisano 10 Listopada 2015 viewtopic.php?f=6&t=1716 Cytuj Aktualna kuracja:Polaris Lab 10Pantostin Minovivax 5%Ketoxin forteNIZORAL 2% KremPURITAN'S PRIDE Włosy, skóra i paznokcie
Rekomendowane odpowiedzi