Members Blayse Napisano 17 Listopada 2015 Members Napisano 17 Listopada 2015 Witam stosował go ktoś może przed ponad 2 miesiące ?Stosuje go miesiąc i żadnych efektów zbytnio nie widać, włosy jak były cienkie i suche tak są, może jedynie tak szybko się nie przetłuszczają chodzi mi o to: http://www.rossmann.pl/Produkt/Alpecin- ... oClDzw_wcB Cytuj
Gość Napisano 17 Listopada 2015 Napisano 17 Listopada 2015 Odnośnie Alpecin jako fan kolarstwa mogę podzielić się pewna ciekawostką. Alpecin reklamował niejaki John Degenkolb - który jeżdzi w zespole sponsorowanym przez producenta tego szamponu. Ciekawostka jest fakt, że ten ziomek cierpi na zaawansowane łysienie androgenowe - ale że jest liderem zespołu - sponsor zdecydował, że jednak opierdolą go nanogenem i karkołomnie zrobią z nim reklamę o zbawiennym wpływie szamponu. Jakże inne podejście od tych , gdzie w reklamie występuje zazwyczaj jakiś owłosiony szympans. Widocznie w kalkulacjach wyszło, że twarz Degenkolba (mimo że ozdobiona łysiną) to większy potencjał marketingowy niż wizja bujnych włosów po użyciu szamponu. PS. Szampon sobie daruj - jak chcesz coś z kofeiną to są tańsze. Cytuj
Members Blayse Napisano 17 Listopada 2015 Autor Members Napisano 17 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedź, tak właśnie myślałem ze lipa z tym szamponem, jednak kupiłem w promocji na 3 miechy to go już zużyje Cytuj
Members Blayse Napisano 6 Marca 2016 Autor Members Napisano 6 Marca 2016 Po 3 miesięcznym stosowaniu, szampon zrobił z moich włosów siano ! Nie polecam Cytuj
Members r4z3r Napisano 13 Sierpnia 2016 Members Napisano 13 Sierpnia 2016 Po 3 miesięcznym stosowaniu, szampon zrobił z moich włosów siano ! Nie polecam u mnie to samo! tragedia, ale ja uzywalem go majac chyba z 19 lat, jak zauwazylem ze zaczynaja wypadac - NIE POLECAM (rowniez) Cytuj 3500 FUE (Dr. Maral) - 2016.08.19 - http://pokonajlysienie.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=2490Avodart - 1x co 2 dni od HTMinoxidil 5% - 2x dziennie od 10.2016
Members darkman1238 Napisano 16 Sierpnia 2016 Members Napisano 16 Sierpnia 2016 zwykły scam Cytuj hair mogged baldcel
Members instal4 Napisano 7 Stycznia 2017 Members Napisano 7 Stycznia 2017 A co sądzicie o odżywcze alpecin liquid coffein ? ciekawym efekt podczas użycia jest chłód na głowie i delikatne mrowienie Co do szamponu używam ale szału nie ma przynajmniej na razie Cytuj
Members jack_carver Napisano 14 Stycznia 2017 Members Napisano 14 Stycznia 2017 odzywka jak odzywka. najlepsza odzywka jest z drozdzy i zelu z aloesu Cytuj .
Rekomendowane odpowiedzi