Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Uzywal ktos tego specyfiku ? Naczytalem sie tyle pozytywnych opinii na jego temat.

1 ml 1% CB codziennie grudzien 2016-styczen 2017

1ml 2% CB luty-kwiecien 2017

1 ml 3% CB od maj 2017

1 ml 4% CB od lipiec 2017

1 ml 4,5% CB od sierpien 2017

Ru 5% 2ml ED, Saba zel co 2 lub 3 dni, emu oil. od marzec 2018

Napisano

Raz wykąpałem w tym psa. Podczas mycia wył tak niemiłosiernie, że sąsiedzi interweniowali - sugerując znęcanie się. Później - po jakimś czasie sierść wypadała mu praktycznie garściami - dupę miał całkowicie łysą niczym pawian z warszawskiego zoo. Max, bo tak nazywa się mój czworonóg, do dziś się na mnie boczy; nie chce brać ode mnie najlepszej karmy - ba, nawet na jagnięcinę się nie skusi. Nie wiem czy mi jeszcze wybaczy; serce pęka.

• Members
Napisano

Ciekawe...Mialem na mysli tabletki Trx 2 nie szampon.

1 ml 1% CB codziennie grudzien 2016-styczen 2017

1ml 2% CB luty-kwiecien 2017

1 ml 3% CB od maj 2017

1 ml 4% CB od lipiec 2017

1 ml 4,5% CB od sierpien 2017

Ru 5% 2ml ED, Saba zel co 2 lub 3 dni, emu oil. od marzec 2018

Napisano
Ciekawe...Mialem na mysli tabletki Trx 2 nie szampon

I cale szczescie, ze go tylko w tym wykapalem. Moze pogramy jeszcze kiedys, razem we frisbee w parku - ohhhh Max.

• Members
Napisano
Raz wykąpałem w tym psa. Podczas mycia wył tak niemiłosiernie, że sąsiedzi interweniowali - sugerując znęcanie się. Później - po jakimś czasie sierść wypadała mu praktycznie garściami - dupę miał całkowicie łysą niczym pawian z warszawskiego zoo. Max, bo tak nazywa się mój czworonóg, do dziś się na mnie boczy; nie chce brać ode mnie najlepszej karmy - ba, nawet na jagnięcinę się nie skusi. Nie wiem czy mi jeszcze wybaczy; serce pęka.

Haha padłem.

Nie zaszkodzą, nie pomogą.

Czyli zaszkodzą, ale portfelowi. Więc więcej chyba nic nie trzeba dodawać.