Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam poszło ,zaliczka na koncie HDC na Cyprze ,zabieg będzie ok.19.02.2016 zdam relacje

link do mojej historii viewtopic.php?f=23&t=1897 warto przeczytać jezeli ktos mysli (jest desperatem )o zabiegu w polsce

jezeli ktos ma jakies madre rady przed zabiegowe ze starych wyjadaczy z forum to poproszę ...

p.s. dzieki Tadek za wszystkie info na temat transplantacjii

• Members
Napisano

Powodzenia Raf. Mam nadzieje ze niedlugo bedziesz zadowolony z nowej fryzury.HDC jest porzadna klinika I trzymam kciuki za ciebie ,zeby wrzystko dobrze poszlo.ja pod koniec sierpnia uderzam ponownie do BHRu. Powodzenia I czekam na relacje:)

• Members
Napisano

Lecisz z polskim konsultantem?

Obgadaj dokładnie szczegóły z kliniką bo oni uzupełniają koronę z najniższym priorytetem gdy widzą że leci linia i przód.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Witam

A więc juz jestem po zabiegu ,opowiem tak w skrócie

Wylądowałem w środe w Lakarze nad ranem , czekal na mnie taksówkarz i zawiósł mnie do apartamentu w Nikosii, dwie godzinki ogarnięcia i na zbieg(klinika jest na przeiwko apartamentu)

Strategia przewidywała na pdst. zdjęć ok.3500 graftów (2500 fue z głowy oraz 1000 bht z brody )

Jednak po długich negocjacjach z Dr. Marasem zaufałem Mu i zgodziłem się na włosy tylkoz głowy, dlaczego ? dlatego iz mam jeszcze duzo donoru oraz moje grafty jak sie okazało są bardzo mocne nawet nie mocne ale bardzo mocne906049100_Areatobecoveredcloserview.thumb.jpg.f8bd707f400fa355c17000c5f696d9f3.jpg

Pierwszy dzień po zbiegu:

1 włosowe 402

2 włosowe 644

3 wlosowe 370

Drugi dzień po zbiegu:

1 wloswoe 493

2 włosowe 996

3 włosowe 303

Razem jest troszke ponad 3100 grafcików

Dlaczego hdc ?

1. bhr oczywiscie tylko strip odrzucili mi fue i zrezygnowałem

2.Indie troche za daleko

Ogólnie jestem na dzien dzisiejszy bardzo bardzo zdowolony z mojego wyboru

Cały zabieg jest przeprowadzony w luznej atmosferze takze człowiek nie stresuje sie wogóle, naprwade polecam

Za bilety płaci klinika , za taksówki klinika za apartament takze ,obsluzony jestes idealnie,oczywiscie to sa rzeczy drugorzedne ale takze wazne

Co do liczby graftów jakby ktos pytał czy nie zaduzo i co bedzie w razie dalszego lysienia,to na taki obszar to nie jest duzo, w przyszłosci moze poleciec przod jedynie

a tam bedzie potrzebne ok. 3000 graftów a tyle mam donoru z głowy i jeszcze z 1800 z brody wrazie czego

Tak wogole to nikt nie lysieje tak jak ja mi leci korona i srodek( tak jakby od tyłu łysieje) tak dziwnie ze nawet doktor sie dziwil

Za duzo dopalaczy było za młodu )))

Myśle ze zatrzymam te gówno;-)))))

Podziekownia jeszcze dla wszystkich którzy pomagali tadek, gourney, piotr hdc , michał fuse hair itd.( za wprowadzenie w swita transplantacji)

pozdrawiam

20160217_161539.thumb.jpg.37e86747a7965937381e286db1b744a5.jpg

DSC_0348.thumb.JPG.29026548f0e2c19cc80ed3f6eb00588e.JPG

DSC_0347.thumb.JPG.deef950f2362b06bcac5490e2a0d0675.JPG

20160220_103216.thumb.jpg.17aa44f3834690230ddaa75d5822c9e9.jpg

• Members
Napisano

.

OMG ! Przejebałeś 3860 graftów natywnych na tył głowy ? Ja za takie coś wykastrowałbym chirurga przy pomocy tępej żyletki.

A co będzie jak poleci cały przód ? Naprawdę naiwnością jest myślenie , że można wyciągnąć z donoru niezliczone ilości graftów. Lepiej jest sadzić mix : natywne + BHT ( tylko nie broda ) na tył głowy, a donor natywny oszczędzać na ewentualne łatanie frontu.

Moim zdaniem twoja taktyka jest błędna, ale mimo wszystko trzymam kciuki za dobry odrost i brak postępów łysienia w przyszłości.

• Members
Napisano
.

OMG ! Przejebałeś 3860 graftów natywnych na tył głowy ? Ja za takie coś wykastrowałbym chirurga przy pomocy tępej żyletki.

A co będzie jak poleci cały przód ? Naprawdę naiwnością jest myślenie , że można wyciągnąć z donoru niezliczone ilości graftów. Lepiej jest sadzić mix : natywne + BHT ( tylko nie broda ) na tył głowy, a donor natywny oszczędzać na ewentualne łatanie frontu.

Moim zdaniem twoja taktyka jest błędna, ale mimo wszystko trzymam kciuki za dobry odrost i brak postępów łysienia w przyszłości.

sugaar czytaj dokładnie 3100 graftów !!!!!!!!!

zobacz dokad doleciałem z graftami do ponad połowy srodka głowy na przod i linie 3000 juz wystarczy

-- 20 lut 2016, 12:01 --

ile kosztowała cie ten zabieg?

3 euro x 3100 graftów

to całkowity koszt

DSC_0344.thumb.JPG.b0839c759b1b772dd4facf5ed67651cd.JPG

• Members
Napisano

3100 graftów w HDC + 760 Safer = 3860 graftów

Dodatkowo jeszcze 240 graftów pobrane i zmarnowane.

Razem ponad 4000 graftów pobrane na tył głowy.

Mam nadzieję , że będą z tego profity w przyszłości.

• Members
Napisano
3100 graftów w HDC + 760 Safer = 3860 graftów

Dodatkowo jeszcze 240 graftów pobrane i zmarnowane.

Razem ponad 4000 graftów pobrane na tył głowy.

Mam nadzieję , że będą z tego profity w przyszłości.

DZIEKI ZA WSPARCIE

• Members
Napisano

za przelot w obydwie strony płaci klinika, nawet za taksówki do lotniska

co miales na mysli piszac ze za bilety placi klinika? chyba nie przelot
  • 3 weeks later...
  • Members
Napisano

panowie czy można juz stosować nanogen??????

-- 15 mar 2016, 11:55 --

No pomoze ktoś ???? czy po mieśiącu można juz sypać nanogen?????

• Members
Napisano

szczeze mowiac nie dokonca pamientam ale chyba w BHR mi po zabiegu mowili ze przez miesac nie wolno stosowac zadnych substanci maskujonczych a przez 6 miesecy unikac slonca ...wec wydaje mi sie ze nanogen mozesz sypac tym bardziej ze pomoze tobie nie spalic w sloncu tej korony

• 4 months later...
  • Moderators
Napisano

Miesiąc po zabiegu możesz nanogen, ale jakieś pudry i fluidy to po 3 miesiącach.

-- 02 sie 2016, 18:42 --

Miesiąc po zabiegu możesz nanogen, ale jakieś pudry i fluidy to po 3 miesiącach.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Tez tego nie czaje ze w ciagu 10 miesiecy nie ma sie czasu updatowac wlasnego posta, skoro sie go zaklada to wypadalo by przynajmiej co 2 miechy wrzucic jakies zdjecie a nie bo urlop, wesele brata czy co tam jeszcze. Chyba ze jest jakis dziwny uklad miedzy kliniką a pacjentem? Dbamy o dobry wizerunek kliniki dzięki temu mamy gwarancje czy co?

• Members
Napisano
Tez tego nie czaje ze w ciagu 10 miesiecy nie ma sie czasu updatowac wlasnego posta, skoro sie go zaklada to wypadalo by przynajmiej co 2 miechy wrzucic jakies zdjecie a nie bo urlop, wesele brata czy co tam jeszcze. Chyba ze jest jakis dziwny uklad miedzy kliniką a pacjentem? Dbamy o dobry wizerunek kliniki dzięki temu mamy gwarancje czy co?

a dla mnie się liczy efekt przed i po, a całkowicie po jest 12 miesięcy co najmniej ZNAWCO!!!!

Napisano

Kolega ma rację.

Jak zdecydowałeś się zdać relację z zabiegu, co się chwali, to powinieneś aktualizować przynajmniej raz na miesiąc , tak aby maksymalnie pomóc następnej osobie w podjęciu decyzji- po to jest to forum . Nie wiem czy podjąłbyś decyzję o zabiegu tylko na podstawie przed i po i zachwytów autora.Każdy ma inne wyobrażenia o tym czy jest ok, czy też nie, w stosunku do jego osoby.

Dokumentowanie w ten sposób zabiegu jest mało czytelne i bezsensowne. Nigdy nie podjąłbym decyzji na podstawie takiej relacji bo nie wiesz jak to wyglądało i na ile to jest efekt odpowiedniej fryzury, długości włosów czy też światła itp. Ktoś musi zawsze też być pierwszy przetrzeć szlaki i takich ludzi się szanuje, szczególnie jak potrafią się tym podzielić.

Pozdr.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...