Members raf1982 Napisano 5 Lutego 2016 Members Napisano 5 Lutego 2016 Witam poszło ,zaliczka na koncie HDC na Cyprze ,zabieg będzie ok.19.02.2016 zdam relacje link do mojej historii viewtopic.php?f=23&t=1897 warto przeczytać jezeli ktos mysli (jest desperatem )o zabiegu w polscejezeli ktos ma jakies madre rady przed zabiegowe ze starych wyjadaczy z forum to poproszę ...p.s. dzieki Tadek za wszystkie info na temat transplantacjii
Members tadek Napisano 5 Lutego 2016 Members Napisano 5 Lutego 2016 Powodzenia Raf. Mam nadzieje ze niedlugo bedziesz zadowolony z nowej fryzury.HDC jest porzadna klinika I trzymam kciuki za ciebie ,zeby wrzystko dobrze poszlo.ja pod koniec sierpnia uderzam ponownie do BHRu. Powodzenia I czekam na relacje:)
Members gurney Napisano 7 Lutego 2016 Members Napisano 7 Lutego 2016 Lecisz z polskim konsultantem?Obgadaj dokładnie szczegóły z kliniką bo oni uzupełniają koronę z najniższym priorytetem gdy widzą że leci linia i przód.
Members raf1982 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Members Napisano 20 Lutego 2016 Witam A więc juz jestem po zabiegu ,opowiem tak w skrócie Wylądowałem w środe w Lakarze nad ranem , czekal na mnie taksówkarz i zawiósł mnie do apartamentu w Nikosii, dwie godzinki ogarnięcia i na zbieg(klinika jest na przeiwko apartamentu)Strategia przewidywała na pdst. zdjęć ok.3500 graftów (2500 fue z głowy oraz 1000 bht z brody )Jednak po długich negocjacjach z Dr. Marasem zaufałem Mu i zgodziłem się na włosy tylkoz głowy, dlaczego ? dlatego iz mam jeszcze duzo donoru oraz moje grafty jak sie okazało są bardzo mocne nawet nie mocne ale bardzo mocne Pierwszy dzień po zbiegu: 1 włosowe 402 2 włosowe 644 3 wlosowe 370 Drugi dzień po zbiegu:1 wloswoe 4932 włosowe 9963 włosowe 303 Razem jest troszke ponad 3100 grafcików Dlaczego hdc ? 1. bhr oczywiscie tylko strip odrzucili mi fue i zrezygnowałem 2.Indie troche za daleko Ogólnie jestem na dzien dzisiejszy bardzo bardzo zdowolony z mojego wyboruCały zabieg jest przeprowadzony w luznej atmosferze takze człowiek nie stresuje sie wogóle, naprwade polecam Za bilety płaci klinika , za taksówki klinika za apartament takze ,obsluzony jestes idealnie,oczywiscie to sa rzeczy drugorzedne ale takze wazneCo do liczby graftów jakby ktos pytał czy nie zaduzo i co bedzie w razie dalszego lysienia,to na taki obszar to nie jest duzo, w przyszłosci moze poleciec przod jedynie a tam bedzie potrzebne ok. 3000 graftów a tyle mam donoru z głowy i jeszcze z 1800 z brody wrazie czego Tak wogole to nikt nie lysieje tak jak ja mi leci korona i srodek( tak jakby od tyłu łysieje) tak dziwnie ze nawet doktor sie dziwilZa duzo dopalaczy było za młodu )))Myśle ze zatrzymam te gówno;-)))))Podziekownia jeszcze dla wszystkich którzy pomagali tadek, gourney, piotr hdc , michał fuse hair itd.( za wprowadzenie w swita transplantacji)pozdrawiam
Members kacper Napisano 20 Lutego 2016 Members Napisano 20 Lutego 2016 ile kosztowała cie ten zabieg?
Members sugaar Napisano 20 Lutego 2016 Members Napisano 20 Lutego 2016 .OMG ! Przejebałeś 3860 graftów natywnych na tył głowy ? Ja za takie coś wykastrowałbym chirurga przy pomocy tępej żyletki.A co będzie jak poleci cały przód ? Naprawdę naiwnością jest myślenie , że można wyciągnąć z donoru niezliczone ilości graftów. Lepiej jest sadzić mix : natywne + BHT ( tylko nie broda ) na tył głowy, a donor natywny oszczędzać na ewentualne łatanie frontu. Moim zdaniem twoja taktyka jest błędna, ale mimo wszystko trzymam kciuki za dobry odrost i brak postępów łysienia w przyszłości.
Members raf1982 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Members Napisano 20 Lutego 2016 .OMG ! Przejebałeś 3860 graftów natywnych na tył głowy ? Ja za takie coś wykastrowałbym chirurga przy pomocy tępej żyletki.A co będzie jak poleci cały przód ? Naprawdę naiwnością jest myślenie , że można wyciągnąć z donoru niezliczone ilości graftów. Lepiej jest sadzić mix : natywne + BHT ( tylko nie broda ) na tył głowy, a donor natywny oszczędzać na ewentualne łatanie frontu. Moim zdaniem twoja taktyka jest błędna, ale mimo wszystko trzymam kciuki za dobry odrost i brak postępów łysienia w przyszłości. sugaar czytaj dokładnie 3100 graftów !!!!!!!!! zobacz dokad doleciałem z graftami do ponad połowy srodka głowy na przod i linie 3000 juz wystarczy -- 20 lut 2016, 12:01 -- ile kosztowała cie ten zabieg?3 euro x 3100 graftów to całkowity koszt
Members sugaar Napisano 20 Lutego 2016 Members Napisano 20 Lutego 2016 3100 graftów w HDC + 760 Safer = 3860 graftów Dodatkowo jeszcze 240 graftów pobrane i zmarnowane.Razem ponad 4000 graftów pobrane na tył głowy. Mam nadzieję , że będą z tego profity w przyszłości.
Members raf1982 Napisano 20 Lutego 2016 Autor Members Napisano 20 Lutego 2016 3100 graftów w HDC + 760 Safer = 3860 graftów Dodatkowo jeszcze 240 graftów pobrane i zmarnowane.Razem ponad 4000 graftów pobrane na tył głowy. Mam nadzieję , że będą z tego profity w przyszłości. DZIEKI ZA WSPARCIE
Members Radek Napisano 21 Lutego 2016 Members Napisano 21 Lutego 2016 Raf trzymam kciuki za odrost Fin
Members raf1982 Napisano 22 Lutego 2016 Autor Members Napisano 22 Lutego 2016 Raf trzymam kciuki za odrost
Members falban Napisano 23 Lutego 2016 Members Napisano 23 Lutego 2016 co miales na mysli piszac ze za bilety placi klinika? chyba nie przelot
Members raf1982 Napisano 24 Lutego 2016 Autor Members Napisano 24 Lutego 2016 za przelot w obydwie strony płaci klinika, nawet za taksówki do lotniskaco miales na mysli piszac ze za bilety placi klinika? chyba nie przelot
Members raf1982 Napisano 14 Marca 2016 Autor Members Napisano 14 Marca 2016 panowie czy można juz stosować nanogen?????? -- 15 mar 2016, 11:55 -- No pomoze ktoś ???? czy po mieśiącu można juz sypać nanogen?????
Members konrad8000 Napisano 16 Marca 2016 Members Napisano 16 Marca 2016 szczeze mowiac nie dokonca pamientam ale chyba w BHR mi po zabiegu mowili ze przez miesac nie wolno stosowac zadnych substanci maskujonczych a przez 6 miesecy unikac slonca ...wec wydaje mi sie ze nanogen mozesz sypac tym bardziej ze pomoze tobie nie spalic w sloncu tej korony
Members raf1982 Napisano 16 Marca 2016 Autor Members Napisano 16 Marca 2016 no tak myslę ze juz mozna , tylko tak szukam upewnienia
Members raf1982 Napisano 2 Sierpnia 2016 Autor Members Napisano 2 Sierpnia 2016 niedługo wrzuce zdjęcia
Moderators Nerd Napisano 2 Sierpnia 2016 Moderators Napisano 2 Sierpnia 2016 Miesiąc po zabiegu możesz nanogen, ale jakieś pudry i fluidy to po 3 miesiącach. -- 02 sie 2016, 18:42 -- Miesiąc po zabiegu możesz nanogen, ale jakieś pudry i fluidy to po 3 miesiącach. -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members raf1982 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Members Napisano 30 Grudnia 2016 Jest ok wracam z urlopu i wrzucam zdjecia
Members falban Napisano 9 Stycznia 2017 Members Napisano 9 Stycznia 2017 Tez tego nie czaje ze w ciagu 10 miesiecy nie ma sie czasu updatowac wlasnego posta, skoro sie go zaklada to wypadalo by przynajmiej co 2 miechy wrzucic jakies zdjecie a nie bo urlop, wesele brata czy co tam jeszcze. Chyba ze jest jakis dziwny uklad miedzy kliniką a pacjentem? Dbamy o dobry wizerunek kliniki dzięki temu mamy gwarancje czy co?
Members raf1982 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Members Napisano 9 Stycznia 2017 Tez tego nie czaje ze w ciagu 10 miesiecy nie ma sie czasu updatowac wlasnego posta, skoro sie go zaklada to wypadalo by przynajmiej co 2 miechy wrzucic jakies zdjecie a nie bo urlop, wesele brata czy co tam jeszcze. Chyba ze jest jakis dziwny uklad miedzy kliniką a pacjentem? Dbamy o dobry wizerunek kliniki dzięki temu mamy gwarancje czy co? a dla mnie się liczy efekt przed i po, a całkowicie po jest 12 miesięcy co najmniej ZNAWCO!!!!
Gość Napisano 9 Stycznia 2017 Napisano 9 Stycznia 2017 Kolega ma rację. Jak zdecydowałeś się zdać relację z zabiegu, co się chwali, to powinieneś aktualizować przynajmniej raz na miesiąc , tak aby maksymalnie pomóc następnej osobie w podjęciu decyzji- po to jest to forum . Nie wiem czy podjąłbyś decyzję o zabiegu tylko na podstawie przed i po i zachwytów autora.Każdy ma inne wyobrażenia o tym czy jest ok, czy też nie, w stosunku do jego osoby. Dokumentowanie w ten sposób zabiegu jest mało czytelne i bezsensowne. Nigdy nie podjąłbym decyzji na podstawie takiej relacji bo nie wiesz jak to wyglądało i na ile to jest efekt odpowiedniej fryzury, długości włosów czy też światła itp. Ktoś musi zawsze też być pierwszy przetrzeć szlaki i takich ludzi się szanuje, szczególnie jak potrafią się tym podzielić. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi