Members koko1991 Napisano 27 Kwietnia 2016 Members Napisano 27 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Chciałbym rozpocząć leczenie finasterydem i mam kilka pytań:1. czy pomoże przy zlikwidowaniu lub chociaż ograniczeniu łojotoku?2. czy osłabione i cienkie włosy mogą stać się mocniejsze?3. czy jeżeli mam krótkie i cienkie włoski na zakolach to mogą one stać się normalnymi włosami po jakimś czasie albo czy przynajmniej się pogrubią?4. jak długo będzie utrzymywał się efekt ochronny włosów?5 czy możliwe jest ogólne ich zagęszczenie pod wpływem fina? Proszę o odpowiedź, bo chcę brać ten lek i nie wiem czego mogę się spodziewać...Fajnie by było gdyby ktoś napisał o własnych efektach. Cytuj
Members rodimson Napisano 23 Lutego 2017 Members Napisano 23 Lutego 2017 1. czy pomoże przy zlikwidowaniu lub chociaż ograniczeniu łojotoku?-prawdopodobnie tak2. czy osłabione i cienkie włosy mogą stać się mocniejsze?-tak3. czy jeżeli mam krótkie i cienkie włoski na zakolach to mogą one stać się normalnymi włosami po jakimś czasie albo czy przynajmniej się pogrubią?-mogą4. jak długo będzie utrzymywał się efekt ochronny włosów?-może rok, może pół życia5 czy możliwe jest ogólne ich zagęszczenie pod wpływem fina?-tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi