Members wlodar9999 Napisano 5 Maja 2016 Members Napisano 5 Maja 2016 Witam Od jakiś dwóch lat zauważyłem znaczne wypadanie moich włosów. Jest to typowe lysienie androgenowe. Zauważyłem również że włosy wypadają tylko z przodu tworząc zakola. Ja mam 23 lata i mam brata 10 lat starszego któremu włosy wypadają również tylko z przodu, mam nadzieję że i u mnie tak pozostanie Liczę na kilka porad w doborze kliniki oraz ile waszym zdaniem potrzebowałbym graftów( chodzi mi głównie o zagęszczenie przodu oraz obniżenie czola) Pozdrawiam i czekam na rady Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 5 Maja 2016 Autor Members Napisano 5 Maja 2016 Myślę że około 35tys Cytuj
Members kuba197 Napisano 5 Maja 2016 Members Napisano 5 Maja 2016 No to jak chcesz w tym wieku przeszczep to obowiazkowo dorzucasz bloker (fin, dut, cb lub ru) Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 5 Maja 2016 Autor Members Napisano 5 Maja 2016 Pieniędzy chyba wystarczy, czyli przy NW3 można liczyć około 3000 graftów? Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 5 Maja 2016 Members Napisano 5 Maja 2016 Obniżenie linii to dodatkowa spora liczba graftów, w 3000 nie zmieścisz się, bez obniżania linii - Tak. Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 5 Maja 2016 Autor Members Napisano 5 Maja 2016 Dokładnie to bardziej chodzi mi o to żeby zakola wypełniły się to tej kupki włosów na środku tworząc w miarę prostą linie ☺ Cytuj
Members bestiaaaa Napisano 5 Maja 2016 Members Napisano 5 Maja 2016 Sprawdź tą klinikę http://www.maralhairklinik.com/, sam się nad nią zastanawiam, ale jestem jeszcze za młody (przeszczepy robią od 21 rż) Pozdrawiam! Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 5 Maja 2016 Autor Members Napisano 5 Maja 2016 Myślałem nad Korayem ale może jest ktoś lepszy kto zrobi to ładnie w podobnej cenie ? Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 5 Maja 2016 Members Napisano 5 Maja 2016 Dr. Koray Erdogan jest dobrym fachowcem od HT Jeżeli chcesz bliżej to w Brukseli jest równie dobry Dr. Bisanga i Dr. Feriduni, ale cena już się różni, u Koraya jest 2,5 euro/graft/FUE a u Bisangi 3,65 euro/graft/FUE Z tym, że Bisanga nie naciąga na grafty, a Koray już pokazał, że ludzi zza granicy potrafi Tylko Turaskom co przychodzą z buta do kliniki jak trzeba to daje 1200 graftów a jak przyjedzie ktoś z Europy to na kasę już typowo, więc może ci podać większą liczbę graftów. Więc to co ci np. Bisanga wyliczy na 3000 graftów u Koraya może przybrać obrót 4000-4500 Jeszcze masz Dr. Marasa na Cyprze 3 euro/graft FUE Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 6 Maja 2016 Napisano 6 Maja 2016 Stosowales cokolwiek wczesniej,stosujesz, albo zamierzasz? Temat zaczynasz od tego ze chcesz zrobic ht i wielkie niccc.... Samo zrobienie ht bez planu co dalej to wj....e sie w gowno. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 6 Maja 2016 Napisano 6 Maja 2016 Potwierdzam, ostatnio wysyłałem do koraya swoje NW2, to mi wyliczył 3500graftów oO Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 6 Maja 2016 Autor Members Napisano 6 Maja 2016 Nigdy nie stosowałam niczego na włosy, od niedawna zaczęło mi przeszkadzać lysienie ale nie wykluczam stosowania czegoś na włosy w przyszłości, może wie ktoś co brać i ile żeby włosy trochę się zagościły bo niestety jestem niedawno w temacie i jeszcze dokładnie nie wiem co i jak (od kilku miesięcy jakiegoś zuwazalnego ubytku włosów nie widze) Cytuj
Members spejson Napisano 6 Maja 2016 Members Napisano 6 Maja 2016 Nezyr 1 mg, 1 tabletka na dobę, codziennie, idź do dermatolog i poproś o to. Nie patrz na skutki uboczne, nie u wszystkich występują, albo inaczej, występują u małej liczby osób. Nezyr to finasteryd, a jeśli będzie Ci proponowała/proponował dermatolog Propecię to powiedz jej/mu żeby sobie w dupę wsadziła/wsadził tą propecię. Nezyr jest dużo tańszy od Propecii a ma tą samą substancję czynną czyli FINASTERYD w tej samej ilości 1 MG. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 6 Maja 2016 Members Napisano 6 Maja 2016 Jednym słowem masz wbić do dermy i postawić sprawe jasno, dawaj kurwa poważne leki a nie półśrodki w postaci szamponu DX2 (Choć to gówno nie zasługuje nawet na miano półśrodka:) Cytuj
Members wlodar9999 Napisano 6 Maja 2016 Autor Members Napisano 6 Maja 2016 Ok tak zrobię ☺ Tylko moje pytanie czy po finie włosy się zagoszczą czy tylko przestaną wypadac, oraz czy jak odstawie to nie wróci wszystko do takiej postaci jak teraz ? ☺ Cytuj
Members matias21 Napisano 6 Maja 2016 Members Napisano 6 Maja 2016 po finie zakola na 90% nie odrosną, prędzej po ducie i jakiś minox może się uda, środek może się zagęścić, a może nie, może być tak, że tylko troche spowolni wypadanie, każdy reaguje inaczej. Cytuj
Members tadek Napisano 8 Maja 2016 Members Napisano 8 Maja 2016 Do wlodar9999. Ja miałem taki sam stan włosów gdy miałem 25 lat.młody wiek i agresywne łysienie.do 30-ki doszedłem do nw5. Na jednym HT na pewno się nie skończy.Musisz zaplanować i przygotować się na HT co parę lat. Musisz zbadać jaki masz donor i czy w razie potrzeby będziesz mógł pokryć nw5 w przyszłości, nie wspominając o finansach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi