Members darko2364 Napisano 10 Maja 2016 Members Napisano 10 Maja 2016 Czy palenie papierosów lub picie alkoholu ma wpływ na włosy, bo mam wrażenie że nałogowi palacze czy alkoholicy mają więcej włosów na głowie. Cytuj
Gość Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Alkoholicy podobnie łysieją , ale odwracają uwagę od łysiny zaszczanymi lub obsranymi spodniami - w tym tkwi ich sekret maskowania. Cytuj
Gość Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Możliwe że coś z tego wpływa na spowolnienie łysienia, a możliwe również że ludzie bardziej łysi nie popadają w alkoholizm - i nie piszę tego dla zwały Cytuj
Members darko2364 Napisano 12 Maja 2016 Autor Members Napisano 12 Maja 2016 Coś w tym jest "mądrej głowie włos się nie trzyma" ...może tutaj chodzi o ilość siarki w organizmie, siarka jest głównym składnikiem tanich win jak i głównym budulcem włosa - zauważyłem że najbujniejsze włosy mają degustatorzy tanich win Cytuj
Gość Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 (edytowane) a może ludzie widzą łysych jako agresywnych, pewnych siebie wojowników przez co oni sami siebie tak widzą i nie zostają menelami Edytowane 7 Lipca 2016 przez Gość Cytuj
Members kalarepa150 Napisano 7 Lipca 2016 Members Napisano 7 Lipca 2016 alkoholicy łysieją a alkoholiczki ? JA sądzę, że nie. Nie ma naukowego poparcie w tym, ze ktoś łysieje, bo pije alkohol, nie wydaje mi się. Cytuj pomoc dla cery
Rekomendowane odpowiedzi