Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderators
Napisano

Cześć,

Jakie są godne polecenia firmy posiadające nanogen?

Na razie znalazłem coś takiego - https://drhairsklep.pl/#box_productoftheday ale mam wrazenie, że żaden kolor nie będzie pasował do moich włosów.

Jakie firmy jeszcze warto zobaczyć?

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Moderators
Napisano

Zakupiłem dzisiaj zanim odpowiedziałeś. Nanogen.pl 15g ciemny blond.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Ta, uzywam caly czas. Nanogen moze lepiej trzyma sie wlosow, ale jakosciowo praktycznie to samo. Na logike.. takie mikrowlokna to jest tanizna, w produkcji za 1kg to pewnie 2zł kosztuje. Mi 100g starcza na 3 miechy, takze polecam sevicha.

• 1 month later...
  • Members
Napisano
http://www.ebay.com/itm/Sevich-thinning-HAIR-LOSS-BUILDING-fibers-BULK-BAG-Refill-100-gr-kaboki-style-/112024462824?var=&hash=item1a152da5e8:m:mFx8Io-y11Txn94aw_QOaeA

Tutaj 100g masz za 11 dolcow i 4 dolce shipping, czyli 60zł = 100g. Nanogen kupujesz 15g za 100zł. Pozdrawiam

Mam do sprzedania kilka takich saszetek za 50zl + 8zl wysylka. Niestety tylko kolor czarny. Przy doplacie 10zl dorzucam takze opakowanie do aplikacji. Wysylka oczywiscie z Polski a nie UK.

• 1 year later...
  • Members
Napisano

Witam forumowiczów. Panowie mam nietypową prośbę do Was, czy zażywa ktoś z was Nanogen w kolorze brązu (obojętnie jaki odcień) i jest z trójmiasta? Zamówilem ale przed weekendem nie doszedl, mam wazne spotkanie w niedziele i o wiele~lepiej psychiczniej czulbym sie majac go na głowie. Czy moze jakas dobra dusza uzyczyc nanogenu dzisiaj badz w niedziele rano na jeden raz oczywiscie za odpowiednia odplata? badz chce odsprzedac cały produkt tez po rozsadnej cenie? wierze w sile tego forum pozdrawiam