Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć,

Czy ktoś z Was próbował zagęścić włosy metodą imd2g w klinice handsome-men.pl?

Może ktoś coś słyszał? Z tego co wiem to koszt rzędu 3-7k PLN, metoda niechirurgiczna, idę na wizytę w środę i dowiem się jak to robią.

Jak dla mnie suple blokujące DHT, które mogą powodować impotencję + zabieg przeszczepu po którym ma się pół głowy czerwonej przez miesiąc odpadają.

Czekam na informację od Was, jeżeli nic się nie dowiem to dam update w temacie.

Adrian

• Members
Napisano

zabieg przeszczepu to dużo więcej niż miesiąc chodzenia z czerwoną głową w sumie to jest to co mnie najbardziej zniechęca..

rzuciłem okiem na ich stronę i te przykłady wyglądają jakoś nienaturalnie ale idź, zapytaj i zdaj relację, ludzie na forum ocenią

Mod: Prośba o nie cytowanie całego posta jeśli cytowany przez Ciebie post jest bezpośrednio nad Twoim

CB 2% 1ml ED + stemox

Dut E7D

Nizoral E4D

Biotyna 5mg/d

Magnez 400mg/d

MSM 5g/d

wit C 10g/d

Napisano

Szkoda czasu - zwykła peruka i chyba tylko ślepy nie zauważy. Z resztą zobaczysz jak to wygląda na właścicielu, bo on chyba przyjmuje na konsultacjach. No ale, co kto lubi.

• Members
Napisano

Czyli nikt nie miał z tym styczności?

W środę wieczorem dam znać jakie są moje odczucia. Na pewno nie zdecyduję się na to bez opinii osoby z zewnątrz, która podjęła się zabiegu dlatego nadal czekam na jakąś informację od Was

Adrian

Napisano
Czyli nikt nie miał z tym styczności?

W środę wieczorem dam znać jakie są moje odczucia. Na pewno nie zdecyduję się na to bez opinii osoby z zewnątrz, która podjęła się zabiegu dlatego nadal czekam na jakąś informację od Was

Adrian

To nie jest żaden zabieg - tylko zamówienie z Kanady odpowiedniej dla klienta peruki i później przyklejenie jej plastrami do ogólnej na łyso głowy. Ot, zwykły system.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

• Members
Napisano

Dzięki Panowie za informację, udało mi się też znaleźć kilka opinii w internecie (nie wiem dlaczego jest ich tak mało), które potwierdzają to co piszesz.

Liczyłem na to, że faktycznie mają jakiś ciekawy system ale widzę, że to jedno i to samo gówno. Wizytę mam w środę, jak będę mieć luźny kalendarz to wpadnę a jak nie to zadzwonię i odwołam.

Adrian

• 2 years later...
  • 2 weeks later...