Members s27mek Napisano 2 Lutego 2017 Members Napisano 2 Lutego 2017 Witam wszystkich!Jest to moj pierwszy post na tym forum wiec prosze o wyrozumialosc i rzeczowe wypowiedzi.Mam 38 lat i jak wielu z Was borykam sie z problemem PUW (postepujacej utraty wlosow).Nie stosowalem, nie stosuje i nie jestem pewien czy kiedykolwiek zdecyduje sie na uzycie jakichkolwiek srodkow medycznych na zachamowanie tego procesu.Myje wlosy co dziennie zwyklym szamponem, a po umyciu susze suszarka. Bardzo czesto nakladam tony srodkow stylizacyjnych(pasty, zele, lakiery itp)Nie liczylem ale pewnie ok 50 wlosow wypada przy kazdym myciu ale jakos nie specjalnie sie tym przejmuje a i nie odbija sie to na gestosci moich wlosow.Natomiast co roku jest coraz trudniej uzyskac styl fryzury jaki mi odpowiada( przod postawiony do gory).Od jakiegos czasu zaczalem sie interesowac tym problemem i natrafilem na to forum. Do dzis bylem przyczajonym gosciem ( tj. tylko czytalem posty).Zastanawialem sie czy zasiegnac Waszej opinii i po przeanalizowaiu wszystkich argumentow postanowilem napisac.A wiec:Zdecydowalem sie na HT.(luty 2017)Gdzie: Cypr. Klinika HDC metoda FUE wykonana przez Dr Kyriacos Marasa .Konsultacje odbylem droga mailowa, telefoniczna oraz skype.Zaproponowano mi 2000 grafow aby osiagnac efekt ktory mozecie zobaczyc na zalaczonym zdjeciu.Bede tam przebywal 7 dni i w cenie mam wliczony lot, transfer z lotniska, apartament z wyzywieniem (7 dni). Cena 25 tys PLN.I teraz prosze o Wasze oceny.1. Czy ilosc zaproponowanych grafow jest wystarczajaca?2. Czy Maras jest w stanie temu podolac?3.Czy cena jest odpowiednia?4.Wasze sugestieDziekuje za przeczytanie mojego posta i pomoc w podjeciu decyzji. Cytuj
Members Radek Napisano 3 Lutego 2017 Members Napisano 3 Lutego 2017 1 Tak 2 Tak 3 Zależy od punktu siedzienia. Cytuj Fin
Members tomitom Napisano 3 Lutego 2017 Members Napisano 3 Lutego 2017 super stan jak na 38 lat gratuluje Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Members s27mek Napisano 3 Lutego 2017 Autor Members Napisano 3 Lutego 2017 super stan jak na 38 lat gratuluje Dzieki! Zdaje sobie sprawe ze nie jest zle i w dluzszej perspektywie nie przewiduje zeby istniejacy stan mial sie pogorszyc jakos drastycznie i w dodatku w krotkim okesie czasu dlatego zdecydowalem sie nie brac chemii a poprawic linie wlosow poprzez zabieg FUE. Jestem przygotowany na powtorzenie transplantu za kilka lub kilkanascie lat aby uzupelnic jakies nowe braki ( donor szacowany na 8000 -10000 grafow). Cytuj
Members gurney Napisano 4 Lutego 2017 Members Napisano 4 Lutego 2017 HDC to bardzo dobry wybór. Czy będziesz robił też boczne trójkąty? Jeśli tak to sugeruje żeby to było 2300 - 2500 graftów. Ale spokojnie na miejscu dr Maras podejmie najlepszą dla Ciebie decyzję.Oni robią bardzo ładne i naturalnie wyglądające linie. Jak masz jakieś pytania to pisz na priv. Ja robiłem już u nich 2 zabiegi to mogę coś podpowiedzieć. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 4 Lutego 2017 Napisano 4 Lutego 2017 super stan jak na 38 lat gratuluje Hmm mozesz pogratulowac jego genom. To ze powoli lysieje i w pozniejszych latach to wiemy dobrze czego zasluga. Chlop ma dobry plan, skoro lysienie sie wleklo powoli to teraz bedzie jeszcze wolniej w tym wieku, wiec ht jest bardzo dobrym rozwiazaniem skoro przyzwyczail sie do idealnych wlosow/linii, bo taki stan mialem 10 lat temu i to byly czasy ktore dobrze wspominam, jezeli chodzi o owlosienie czuprynki;] Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi