Members rodimson Napisano 22 Marca 2017 Members Napisano 22 Marca 2017 Witam, nie mogłem specjalnie znaleźć wątku, ale od kiedy biorę finasteryd (7 miesięcy) zauważyłem drastyczne zmniejszenie owłosienia na rękach, nogach itp. oraz ewidentną poprawę owłosienia na głowie. Wydaje się to logiczne, ale czy u was też wystąpił taki gwałtowny spadek owłosienia na ciele? Bo to, że minox powoduje wzrost owłosienia na ciele to wiem (też biorę, 2%) Cytuj
Members artron Napisano 22 Marca 2017 Members Napisano 22 Marca 2017 Ja biorę Finasteryd podobnie jak Ty ponad pół roku. Owłosienie jakie było takie jest . Cytuj
Members romek1 Napisano 5 Kwietnia 2017 Members Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja jeszcze dłużej, brak zmian w owłosieniu na ciele Cytuj
Members tramek Napisano 27 Kwietnia 2017 Members Napisano 27 Kwietnia 2017 Ogranicza wzrost nowych włosów na ciele. Mam na myśli np. przypadek że jesteś młody i jeszcze nie masz porządnej brody. Wtedy jej rozrost będzie ograniczany przez działanie finasterydu. Cytuj
Members arczi098 Napisano 27 Kwietnia 2017 Members Napisano 27 Kwietnia 2017 jak używasz jednoczesnie minoxa to nawet zwięskza ci owłosienie, łykam fina i oprcz włosów zagęsciły mi się rzęsy, brwi, broda, trochę ręce Cytuj
Gość Napisano 27 Kwietnia 2017 Napisano 27 Kwietnia 2017 Niektórym zmniejsza, niektórym nie. To jest jednak i tak tylko na czas brania, bo jak gospodarka hormonalna wróci do normy (po odstawieniu) to raczej i owłosienie się z powrotem wzmocni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi