Members cossiedzieje Napisano 30 Marca 2017 Members Napisano 30 Marca 2017 Witam, Na jakiej podstawie można dowiedzieć się czy w ogóle nadaje się do przeszczepu włosów? Trzeba posłać zdjęcia w jakieś konkretne miejsce? Interesuje mnie Cypr, a mój stopień łysienia jest dosyć zaawansowany (według tego rysunku 5A/6 - https://cdn.capillus.com/wp-content/upl ... ldness.gif ) Mam 33 lata (włosy blond) i po prostu zastanawiam się czy leczenie będzie trwałe i czy po prostu warto. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj
Members Aisop Napisano 30 Marca 2017 Members Napisano 30 Marca 2017 generalnie pelna informacje dostaniesz na konsultacji kliniki do ktorej sie wybierasz, aczkolwiek , w przypadku nw5 przeszczep juz jest ryzykownym, a przy nw6 ma sens tylko przy super donorze i bardzo dobrej klinice, ktora nie wtopi ci za duzo graftów.... do tego raczej strip wczesniej (potem FUE), na bank też BHT i kilka zabiegów... i rezultat tez nie bedzie rewelacyjny!!!Wiec zastanów się już teraz czy idziesz tą drogą.Mozesz wrzucić foty, to cos pewnie tu napiszemy szerzej. Cytuj 1547 FUT - Styczeń 2011 - Medical Hair - dr Pietruszko 2930 FUT - Maj 2012 - BHR - dr Bisanga 1645 FUE, 356 BHT - Luty 2013 - BHR - dr Bevin 1237 FUE, 1350 BHT - Maj 2014 - BHR - dr Bisanga 1000 FUE, 370 BHT - Styczeń 2022 - BHR - dr. Bisanga / dr. Kovas --- 8359 graftów (FUE/FUT) + 2076 BHT
Rekomendowane odpowiedzi