Members bonmar Napisano 1 Maja 2017 Members Napisano 1 Maja 2017 Poleci ktoś jakiegoś dobrego dermatologa(lub naprawdę dobrego specjalistę) od łysienie w Wawie ? Dosyć trudno o osobę znającą się na tym a nie wciskającą kit. Słyszałem o Adrianie Rakowskiej ale do niej terminy zaklepane są na prawie rok do przodu.... Cytuj
Gość Napisano 1 Maja 2017 Napisano 1 Maja 2017 Są 2 oficjalnie zatwierdzone leki na łysienie na krzyż człowieku. Cytuj
Members bonmar Napisano 2 Maja 2017 Autor Members Napisano 2 Maja 2017 każdy ma swoje podejście wiem że sporo osób na tym forum ma większa wiedzę niż nie jeden dermatolog (serio) ale po prostu dla własnego spokoju chciałbym udać się na wizytę do człowieka który miał kontakt z wieloma osobami z tym problemem jak ktoś zna to proszę po prostu polecić Cytuj
Gość Napisano 2 Maja 2017 Napisano 2 Maja 2017 I tak jak pisałem, ma 2 leki na krzyż do wyboru. A wiedzę może mieć jaką chce - może być i najmądrzejszym lekarzem świata, co nie zmienia tego co napisałem powyżej. Cytuj
Members adas Napisano 22 Maja 2017 Members Napisano 22 Maja 2017 Człowiek, który stworzył temat żyje jeszcze nadzieją, że to wszystko tylko nie łysienie androgenowe ...Dajcie mu się wyżyć, wróci za jakiś czas. Cytuj
Members kormoran Napisano 23 Października 2017 Members Napisano 23 Października 2017 Ok, nie zakładam nowego tematu by nie zaśmiecać. Więc:Zna ktoś dobrego "trychologa", dermatologa w Warszawie? Który nie walnie standardowej gadki "łysienie androgenowe, hurr durr, fina i loxon, idź sobie". Tak, mam andro nie jest to problem (lol), tyle że mam też łojotok i jak do tej pory nikt się tym nie zajął poważnie ("każdy się poci proszę pana"). Tak nawiasem mówiąc nie polecam pani:Elżbieta Kowalska-Olędzka Pracuje w jednej z prywatnej klnik i w MSWIA - byłem na dwóch wizytach tu i tu. W MSWiA ma totalnie wyje.ane, wizyta trwała nie dłużej niż 3 min, bardzo niesympatyczna.W klinice była już duuużo milsza (btw wizyta kosztuje 180pln) ale traktuje ludzi (mnie ) z góry, często przerywa, zdaje się mieć z góry postawioną diagnozę i wszystkie szczegóły, obserwacje itd. ignoruje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi