Members Matt87 Napisano 30 Sierpnia 2017 Autor Members Napisano 30 Sierpnia 2017 wiecie co nie wiem czy nie byloby mi szkoda tyle kasy wywalic w wlosy...tymbardziej ze nie wiem co bedzie potem..pewnie z czasem i grzywke mi zje, bylem dzis u fryzjera mam wrazenie ze jest zmiana na plus.Co do wyjazdu na przeszczep..nie bede ukrywal, ze bariera bylaby tez logistyczna czesc tego..nie wiem czt bym to ogarnal, moj angielski jest niezbyt, samolotem nigdy nie lecialem...mysle ze jakbym z kims wspolnie na zabieg lecial to co innego..poki co nie mysle o tym bo i pieniedzy brak, jak dobrze pojdzie to za jakis rok bede mogl na powaznie o tym myslec poki co pozostaje mi bloker+minox+saba gel. Takie pytanie jeszcze...jest to mozliwe ze po saba gelu moga wyskakiwac pryszcze..? Cytuj
Members xanano Napisano 6 Września 2017 Members Napisano 6 Września 2017 Takie pytanie jeszcze...jest to mozliwe ze po saba gelu moga wyskakiwac pryszcze..?Mogą wyskakiwać , ponieważ saba zawiera tretinoinę . To jest środek na trądzik , ale w początkowym okresie kuracji następuje po nim wysyp pryszczy . Pryszcze znikają po jakimś czasie .Na CB również miałem taką historię , wysypało mi paskudnie całą twarz i górę pleców . Po jakiś 3 tygodniach zniknęło na szczęście . Tak na marginesie : CB to również środek na trądzik . Cytuj
Members Matt87 Napisano 12 Września 2017 Autor Members Napisano 12 Września 2017 juz sie uspokoilo..obecnie uzywam saby co drugi dzien:) niedlugo wrzuce jakies zdjecia Cytuj
Members Matt87 Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 23 Stycznia 2018 przez ostatni czas mam wrazenie, ze nastapilo pogorszenie wlosy leca przy wcieraniu minoxidila i widac ze lysiec znow bardziej zaczalem nie wiem czy to mozliwe zeby po pol roku brania fina jakies linienie bylo? mam avodart i mysle czy nie zaczac lykac...mam do Was kilka pytan w zwiazku z tym:Jak przejsc z fina na duta? mysle zeby przez ok 2-3 msc brac oba blokery razem, fina codziennie duta 2xtydzien lub 1x tydzien?Jaka dawka dutasterydu bedzie ok jesli bede go bral solo? myslicie ze 2x na tydzien bedzie ok?Skutki uboczne fin vs duta? z tego co czytam sporo osob twierdzi, ze przy takich dawkach dutasterydu skutki uboczne sa mniejsze niz na finie a efekty ciut lepszeCzy dutasteryd ...nie zmienia np rysow twarzy itp? wiem glupie pytanie, co z brain fogiem? cos mi sie obilo o uszy ze ktos tam mial po duta brainfoga.. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 24 Stycznia 2018 Napisano 24 Stycznia 2018 Nie mam brain foga, nie wiem jak inni.bierz co 3 dni jak chcesz 2 x w tyg to lepsze niz raz co 3 raz co 4 dni Ci wypadnie jak bedziesz chcial 2x w tyg.Moze lepiej dorzucic duta co 3-4 dni i z czasem po prostu zrezygnowac z fina? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Matt87 Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 24 Stycznia 2018 slyszalem, ze dutasteryd sie dlugo rozkreca dlatego przez 2msc razem z fina potem sam dutasteryd bym zostawil Cytuj
Members Matt87 Napisano 31 Marca 2018 Autor Members Napisano 31 Marca 2018 chcialbym Was prosic o rade, od 2-3miesiecy (sam juz nie wiem jak dlugo) biore 1,25mg finasterydu codziennie i 0,5mg dutasterydu dwa razy w tygodniu, jakosc wlosow sie poprawila mam wrazenie ze lysienie sie zatrzymalo, mysle o tym zeby zmniejszyc czestotliwosc brania finasterydu do moze 4-5dni? tylko czy ma to sens ? gdyby cos sie pogorszylo to wtedy bym wspomogl sie 3 tabsem dutasterydu. Na poczatku brania dutasterydu plan byl taki zeby duta sie rozkrecilo i odpuscic finasteryd, leciec na samym duta 2-3x na tydzien, ale teraz nie ukrywam troche sie boje, ze znow sie zacznie.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi