Members Tepeeno Napisano 23 Sierpnia 2017 Members Napisano 23 Sierpnia 2017 Witam Planuje leciec do Marala w listopadzie 2017. Moze jest ktos chetny zeby skoczyc we dwojke ? Cytuj
Members krisdo78 Napisano 14 Września 2017 Members Napisano 14 Września 2017 HEj tak sie sklada ,ze tez intensywnie o tym mysle podaj telefon to sie zgadamy masz moj w razie w 515 448 222 pozdro Cytuj
Members Tarski123 Napisano 16 Września 2017 Members Napisano 16 Września 2017 Witam Również intensywnie rozważam zabieg u dr. Marala w listopadzie br. Mój numer tel. 792 201 925Pozdrawiam Cytuj
Members Tepeeno Napisano 16 Września 2017 Autor Members Napisano 16 Września 2017 Chlopaki jestem za granica. Zadzwonie na poczatku tygodnia Cytuj
Members Jankes Napisano 29 Września 2017 Members Napisano 29 Września 2017 WitamMoże jakaś relacja jak poszło? Cytuj
Members profesorKSW Napisano 29 Września 2017 Members Napisano 29 Września 2017 Przecież jest napisane, że zabieg w listopadzie to jaka relacja? Cytuj
Members Jankes Napisano 30 Września 2017 Members Napisano 30 Września 2017 Myślałem że jak napisał że jest za granicą to ht już zrobil Cytuj
Members Jankes Napisano 30 Listopada 2017 Members Napisano 30 Listopada 2017 Listopad się kończy a tu cisza,moze jakaś relacjaSam wysłałem 2 maila do Marala ale już ponad tydzień czekam i nie odpisał Cytuj
Members wrobel Napisano 30 Listopada 2017 Members Napisano 30 Listopada 2017 Dziwne trochę mi odpisywał od strzału. Ostatnio z jakiś miesiąc temu natomiast przyszedł mi mail z innej kliniki, z którą się kontaktowałem równo z Maralem czyli wrzesień i napisali, że na konsultację mogą mnie przyjąć chyba w listopadzie 2018 natomiast ewentualny zabieg chyba w połowie 2019. Zawsze możesz się z nim skontaktować pod nr.. tel lub whatsapp. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Jankes Napisano 1 Grudnia 2017 Members Napisano 1 Grudnia 2017 Sam się dziwię że nie odpisał bo chciałem jeszcze w tym roku lecieć na ht ale już raczej nie zdążę i dopiero w marcu pewnie, ale bd jeszcze próbował się z nim kontaktowac Cytuj
Members Tepeeno Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć Słuchajcie jesli chodzi o mnie to miałem troche kłopotów zdrowotnych i nic z tego nie wyszlo. W dodatku kłopoty dalej mam. Przeszedłem 2 operacje i czeka mnie jeszcze 3. Prawdopodobnie będę miał ją w styczniu. Jak najbardziej podtrzymuje to, że chce tam leciec, ale wczesniej niz w polowie lutego na pewno nie dam rady. A tez nie chce tego robic pozniej niz na poczatku marca. Wszystko zalezy od tej operacji. P.S. Czy ktos wie jakie skutki moze miec operacja ( a wtym narkoza) tuz przed HT , bądź np miesiac po zrobieniu HT ? Acha.. Mysle czy nie skoczyc do Kalisza na dniach na zabieg probny przeszczepu 50 wlosow , aby zobaczyc jak to wszystko wyglada tu w PL Cytuj
Members wrobel Napisano 5 Grudnia 2017 Members Napisano 5 Grudnia 2017 O takie rzeczy najlepiej spytać przy operacja anestezjologa. Jedyne co tutaj może mieć jakieś znaczenie to chyba narkoza do przyszego HT w znieczuleniu miejscowym. Wiem, że po niektórych operacjach bywają jakieś problemy z krwią przez pewien czas, najlepiej spytaj lekarza, który się na tym zna. Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Members Jankes Napisano 5 Grudnia 2017 Members Napisano 5 Grudnia 2017 Ja na początku marca się wybieram do Marala Cytuj
Members Tepeeno Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 5 Grudnia 2017 Kontaktowales sie juz z Maralem? Ja napisalem do nie go 2 rozne wiadomosci z 2 roznych maili i wkurzyl mnie troche bo dostalem ta sama wiadomosc a pytania byly rozne. Skad jestes? Cytuj
Members Jankes Napisano 6 Grudnia 2017 Members Napisano 6 Grudnia 2017 Ja napisałem 2 maila i nie mam odpowiedzi narazie (Ok 2 tyg czekam) ale bd pisał i zapisze się na początek marca jak też masz zamiar w podobnym terminie to pisz priv i się dovadamyMałopolskie Cytuj
Members Tepeeno Napisano 7 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 7 Grudnia 2017 Ja czekalem raz 3 dni , za drugim razem 5 dni. Będę miał Cie na uwadze, jesli nie wyrobie sie w lutym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi