Members Student93 Napisano 7 Października 2017 Members Napisano 7 Października 2017 Witam forumowiczów. Panowie mam nietypową prośbę do Was, czy zażywa ktoś z was Nanogen w kolorze brązu (obojętnie jaki odcień) i jest z trójmiasta? Zamówilem ale przed weekendem nie doszedl, mam wazne spotkanie w niedziele i o wiele~lepiej psychiczniej czulbym sie majac go na głowie. Czy moze jakas dobra dusza uzyczyc nanogenu dzisiaj badz w niedziele rano na jeden raz oczywiscie za odpowiednia odplata? badz chce odsprzedac cały produkt tez po rozsadnej cenie? wierze w sile tego forum pozdrawiam ( OCZYWISCIE TEMAT PROSIŁBYM USUNAC ALE PO NIEDZIELI WIECZOREM- zakładając temat mam wieksza szanse dojscia do wiekszej ilosci osob na forum) Cytuj
Members Lack Napisano 7 Października 2017 Members Napisano 7 Października 2017 hahazawsze trzeba mieć zapas, a nie na stykJestem z drugiego końca PL także nie pomogę, chociaż uzywam średni brąz Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members Student93 Napisano 7 Października 2017 Autor Members Napisano 7 Października 2017 No zabawne ale nie dla mnie. Sredni brad bylby idealny. Halo gdansk halo trojmiasto Cytuj
Members wrobel Napisano 7 Października 2017 Members Napisano 7 Października 2017 Jak już nic nie wykminisz to możesz spróbować z tuszem do rzęs jeśli nie masz jakichś strasznych łysin. To taki oldschoolowy nanogen Cytuj 3500 graftMinoxidil 5%Avodart 0,5mg eodZoxin-med
Rekomendowane odpowiedzi