Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • Members
Napisano

Witam,

9,5 miecha po HT, nie wiem czy coś się zmieniło na plus ale wygląda to jak na zdjęciach. Biorę 3 razy w tyg Nezyr oraz suple (skrzyp, cynk i D3) , loxon 5% .Na co dzień sypie lekko toppik ,aby nie było widać prześwitów i wygląda to elegancko. Tak czy siak czeka mnie 2 zabieg...

• Members
Napisano
No to wygrałeś los i wszystkie małolaty twoje

No od 15 min się gapie w zdjęcia i uwierzyć nie mogę i naprawdę wydaje mi się że przez te 1,5 miesiąca się poprawiło. Wcześniej z topikiem miałeś efekt jak teraz bez.

Bez przesady...Oczywiście stan wyjściowy był jaki był ale ten efekt końcowy to gdyby nie brać pod uwagę z jakiego stanu kolega wychodził to dupy nie urywa. Owszem z włóknami fajnie ale bez nich to już nie do końca. Sorry za szczerość

• Members
Napisano

"Boże słyszysz i nie grzmisz "

Efekt słaby? O czym wy piszecie, ma mieć afro ,ludzie na 4200 graftow ma zajebisty efekt dogesci że 3k i ma spokój na całe życie a wy piszecie że slabo